Vild med Wiggins: Timerekord-billetter revet væk

Billetterne til Bradley Wiggins' forsøg på at slå timerekorden 7. juni var blot til salg i syv minutter - så var de revet væk

Bradley Wiggins er populær blandt de britiske cykelentusiaster. (Foto: Zuma Press)
Bradley Wiggins er populær blandt de britiske cykelentusiaster. (Foto: Zuma Press)

Hvis der skulle være cykelfans, der har en ubændig trang til at se sir Bradley Wiggins forsøga at nappe timerekorden 7. juni i Londons olympiske velodrom, Lee Valley VeloPark, så må det blive via et tv-signal.

Med mindre de da er blandt de 6000 entusiaster, der fredag blot skulle bruge syv minutter på at rense billetsalget for adgangskort til begivenheden.

Mindst lige så mange måtte vente forgæves på en billet, der kunne erhverves for priser mellem 300 og 500 kroner.

Se også: Kaptajn Valgren før klassiker: Jeg starter som egoist

Det sikrer arrangementet et solidt økonomisk fundament - selv om det nok ikke lige er den del, der mangler, når et medlem af det engelske banelandshold med Skys solide pengetank i ryggen gør forsøget i den disciplin.

Og der er ingen tvivl om, at det er en meget determineret enkeltstartsverdensmester, der hopper på cyklen 7. juni.

- Jeg har drømt om timerekorden, siden jeg var dreng. Alle kan forsøge sig og måle sig mod de bedste i verden, sagde Bradley Wiggins ved præsentationen af hans eget cykelhold i februar.

Se også: Fuglsang klar til at sagsøge UCI

Den nu tidligere Sky-rytter skal forsøge at slå Rohan Dennis' rekord på 52,491 km, som australieren satte i februar i Schweiz - hvis altså ikke Wiggins' landsmand Alex Dowsett i mellemtiden slår den rekord.

Movistar-rytteren kører i Manchester 2. maj.

5 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere