Vuelta-overraskelse skriver ny tre-årig aftale

Tom Dumoulin har underskrevet en ny treårig kontrakt med Giant-Alpecin, som han har kørt for siden 2012

(Foto: All Over)
(Foto: All Over)

Den talentfulde hollandske cykelrytter Tom Dumoulin har fået fremtiden på plads.

24-årige Dumoulin bliver nemlig hos holdet Team Giant-Alpecin, hvor han har fået en kontrakt gældende frem til og med 2018-sæsonen.

Det oplyser cykelholdet på sin hjemmeside.

Holdet glæder sig over, at det er lykkedes at holde fast i Dumoulin, der længe lignede en samlet vinder i årets udgave af Vuelta a España.

På næstsidste etape mistede Dumoulin førertrøjen og sluttede i stedet som samlet sekser i etapeløbet efter to etapesejre undervejs.

Se også: Fantastisk Vuelta-drama: Førertrøjen knækkede!

- I år har vi set Tom tage et stort skridt i sin udvikling både som rytter og som person, hvilket har givet nogle imponerende resultater allerede.

- Den måde, som han tacklede et styrt på under Tour de France og har vist lederevner på i det daglige, viser, at han er i stand til at spille en ledende rolle på holdet, siger direktør Iwan Spekenbrink.

Tom Dumoulin har kørt for holdet siden 2012. Dengang hed holdet Argos-Shimano. Nu glæder han sig over den i cykelverdenen lange kontrakt.

- Jeg er glad for at blive hos holdet, så jeg kan udvikle mig endnu mere som en klassementsrytter.

Team Giant-Alpecin har desuden forlænget kontrakten med franskmanden Warren Barguil, som tilbage i 2013 vandt to etaper i Vueltaen. Også franskmandens nye kontrakt gælder frem til og med 2018.

1 kommentar
Vis kommentarer