Annonce:
Annonce:

Dansk skandaletræner får ophævet karantæne

Den danske CS:GO-coach, der tidligere har stået i spidsen for Heroic, har fået ophævet sin karantæne af esportens vagthund, ESIC, og kan dermed vende tilbage til scenen

Nicolai 'HUNDEN' Petersen er nu fri igen. Foto: HLTV.org
Nicolai 'HUNDEN' Petersen er nu fri igen. Foto: HLTV.org
Annonce:

Nicolai 'HUNDEN' Petersen er igen en fri mand.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra esportens vagthund, ESIC,, der på sin hjemmeside har annonceret, at den 31-årige CS:GO-træner har fået ophævet sin karantæne på to år, som han fik fra ESIC i august sidste år.

I pressemeddelelsen fra ESIC skriver de, at ophævelsen af trænerens karantæne er kommet, efter de tirsdag i denne uge mødtes med 'HUNDEN', og her var det begge parter, der kom med indrømmelser.

- Efter drøftelser mellem parterne har 'HUNDEN' indvilget i at gennemføre relevant uddannelse, og ESIC har bekræftet, at de vil gennemgå sine politikker og procedurer for at sikre, at de er i overensstemmelse med god industripraksis og egnede til formålet.

Annonce:

- I lyset af det konstruktive engagement mellem parterne vil 'HUNDEN' vende tilbage til deltagelse i ESIC-medlemmernes arrangementer med øjeblikkelig virkning, står der i pressemeddelelsen.

To år i skyggen

'HUNDEN' blev i august 2021 udelukket i to år fra turneringer arrangeret af ESIC-medlemmer, efter han delte analysemateriale med et konkurrerende hold.

Ifølge afgørelsen dengang fra ESIC var 'HUNDEN' i gang med at forhandle et karriereskift til det pågældende hold, og det var i den forbindelse, at coachen havde delt materialet.

På det tidspunkt var han træner for Heroic og var netop vendt tilbage til jobbet som træner, efter han havde fået otte måneders karantæne for at bruge den såkaldte 'coach bug'.

Hvad der præcist har fået ESIC til nu at vende på en tallerken og fjerne 'HUNDEN's karantæne fremgår ikke af pressemeddelelsen, men den danske coach står nu kun registreret for at have brugt 'coach buggen' inde på ESIC's hjemmeside.

Annonce:

Der figurerer således intet om udelukkelsen på to år, som han fik for at have brudt artikel 2.4.5 i ESICs adfærdskodeks, som siger:

"Hvor beviserne for den påståede hændelse ikke er tilstrækkeligt eller klart dækket af nogen af de ovennævnte lovovertrædelser, skal adfærd, der bringer esport, spillet, begivenheden, ESIC eller et medlem i vanry".

Dermed kan 'HUNDEN' nu vende tilbage til trænergerningen på CS:GO-scenen.

Ekstra Bladet har været i kontakt med 'HUNDEN', men han ønsker ikke at kommentere dagens nyhed.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt
Annonce:

Mest læste lige nu

rockersagrockersagrockersagrockersagrockersagrockersagrockersagrockersag
Han arbejder for lidt og tjener for meget
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: