Den tidligere fodboldstjerne Ronaldino er blevet varetægtsfængslet

Brasilianeren blev anholdt i Paraguay fredag

Husk, at du kan se 2. Division eksklusivt på Ekstra Bladet. Få adgang her

Den tidligere fodboldstjerne Ronaldino er blevet varetægtsfængslet i Paraguay af en dommer i byen Asuncion, skriver nyhedsbureauet AFP.

Det sker, efter at det kom frem, at Ronaldinho havde forsøgt at komme ind i Paraguay med et falsk pas.

Ronaldinho, der er tidligere angriber for Barcelona, AC Milan og Paris Saint-Germain, ankom med sin bror til Paraguay onsdag.

De blev straks herefter afhørt af politiet, som mistænkte dem for at rejse ind i landet med falske pas.

Og fredag morgen dansk tid lød det efter en syv timer lang afhøring, at brødrene ville slippe for sigtelse på betingelse af, at de erkendte den forbrydelse, de var anklaget for.

Den offentlige anklager Federico Delfino oplyste, at der var sigtet flere personer i sagen, og at brødrene havde tilvejebragt relevante informationer og derfor ikke længere var under mistanke i sagen.

Ronaldinhos advokat har tidligere i forløbet afvist, at den tidligere Barcelona-profil og hans bror havde rejst med falske pas.

De brasilianske myndigheder inddrog Ronaldinhos pas i november 2018, da han ikke formåede at betale en bøde på 2,5 millioner dollar - knap 17 millioner kroner - for miljøskader.

Skaderne var opstået i forbindelse med opførelsen af en ejendom i Porto Alegre i det sydlige Brasilien.

39-årige Ronaldinho var inviteret til Asunción af en velgørenhedsorganisation for trængende børn og for at promovere sin nye bog.