Annoncørbetalt - Carlsberg

Er du Danmarks største fodboldfan? Vind billetter til EM-kvalifikationen

Fodboldfeberen rammer snart Danmark, og nu har du muligheden for at vinde billetter til EM-kvalifikationen, der begynder kort efter VM i Rusland

Fejring af EM-mesterskabet i 1992 på Rådhuspladsen i København. Foto: Camilla Bloch
Fejring af EM-mesterskabet i 1992 på Rådhuspladsen i København. Foto: Camilla Bloch

VM I Rusland står for døren, men ikke så snart det er overstået, skal det danske landshold igen i støvlerne for at kvalificere Danmark til EM 2020.

Og de eftertragtede billetter til kvalifikationskampene på hjemmebane kan nu blive dine i Ekstra Bladets og Carlsbergs konkurrence, hvor vi skal kåre Danmarks største fodboldfan.

Alt det kræver, er en god portion viden om landsholdet og en god landsholdshistorie.

Hvad historien er, er op til dig, den skal blot have noget at gøre med det danske fodboldlandshold, og det kan være noget, der er sket både på og udenfor stadion. Måske en stor oplevelse, noget sjovt eller helt tredje.

Du skal skrive din historie kort samt et par ord om dig selv og sende den til ogdetvardanmark@eb.dk

Udover at have en god eller sjov historie, skal du også være en stor landsholdsfan. 

De tre bedste skal quizze
Deltagerne bag de tre bedste historier bliver nemlig udvalgt til at dyste mod hinanden i vores store landsholdsquiz. Vinderen af quizzen, der optages i Ekstra Bladets studie og vises her på eb.dk, går derfra med billetter til alle Danmarks hjemmekampe i kvalifikationen til EM i 2020.

Så mener du, at du er Danmarks største fodboldfan, og har du en god historie, er det nu, du skal skrive ind og fortælle os din historie samt hvorfor, du er Danmarks største fodboldfan.

Du skal sende din mail til ogdetvardanmark@eb.dk. Bliver historien udvalgt, vil den fremgå i en artikel her på eb.dk inden den store quizfinale. 

Som inspiration kan du i videoen herunder se en af Danmarks allerstørste fodboldfans fortælle om sine bedste oplevelser gennem mere end 30 år med landsholdet.

Vi glæder os til at høre fra dig på ogdetvardanmark@eb.dk


Tag en tur i omklædningsrummet med Carlsberg og se meget mere nostalgi

Kom med i omklædningsrummet med Carlsberg og oplev meget mere landsholdsnostalgi

Carlsberg og det danske landshold har været faste partnere gennem de sidste 40 år. Kom med ind i det virtuelle omklædningsrum her og gå ombord i de mange fantastiske minder.

Carlsberg har sponsoreret det danske herrelandshold siden 1978, hvor sponsoratet for alvor igangsatte dansk landsholdsfodbold. Pengene fra sponsoratet gjorde det nemlig muligt at ansætte en professionel træner i form af Sepp Piontek, og hermed begyndte tingene at tage form.

De sidste par år har sponsoratet også omhandlet at løfte stemningen på stadion gennem et øget fokus på faninvolvering og fanaktivering, og bryggeriets rolle i dette bærer frugt, viser en undersøgelse foretaget af DBU.        

”I DBU arbejder vi benhårdt på at styrke relationen til vores mange passionerede fans og lytte til dem for at sikre den bedst mulige stemning til landskampene. Carlsberg arbejder både målrettet og innovativt med netop den målgruppe, og derfor er det en aftaleforlængelse, der giver rigtig god mening. Vores fælles ambitioner at skabe masser af unikke oplevelser og værdi for vores fans i forbindelse med vores landskampe,” udtaler DBU’s kommercielle direktør.

Artiklen er sponseret af Carlsberg.