Aldrig sket før: Danskere kan få gigantisk bonus

Vinder danske Astralis ESL Pro League-turneringen i Odense i weekenden, får holdet en særlig bonus på en million dollars, hvilket er fire gange så meget som selve førstepræmien

Foto: Rasmus Flindt Pedersen
Foto: Rasmus Flindt Pedersen

Det er den helt store præmiecheck, som det danske Counter-Strike-hold Astralis kan putte i lommen, hvis holdet vinder ESL Pro League-turneringen på hjemmebane i Odense i denne weekend.

Det er således ikke kun førstepræmien på 250.000 dollar (1,64 millioner kroner), holdet kan sætte ind på kontoen med en sejr i turneringen.

Ender Astralis søndag med at kunne løfte trofæet, vinder holdet også den første Intel Grand Slam nogensinde. Det udløser en bonus på én million dollar (6,6 millioner kroner).

Du kan følge Astralis' jagt på millionerne direkte her på Ekstra Bladet i videoen over artiklen.

Tager et hold fire titler inden for et spænd på ti turneringer i ESL- og Dreamhack-regi, sikrer man sig en såkaldt Intel Grand Slam-titel, der blev stiftet i 2017.

Det har intet hold formået endnu, men Astralis, der længe har toppet verdensranglisten, står nu med to chancer for at opnå den historiske bedrift, hvor turneringen i Odense er første mulighed.

Astralis spiller sin semifinale kl. 16 mod Mousesports, og du kan se kampen direkte i videoen over artiklen.

7 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere