Danskere ydmyger storhold: Største sejr nogensinde

Astralis har lørdag aften vundet 16-0, og det er den største sejr nogensinde i Majors

Foto: Rasmus Flindt Pedersen/Polfoto
Foto: Rasmus Flindt Pedersen/Polfoto

Danske Astralis er verdens bedste CS:GO-hold, og lørdag aften satte de en tyk streg under den status, da de leverede en historisk bedrift.

I verdens største største turneringsformat - de såkaldte Majors - vandt danskerne lørdag aften i gruppespillets fjerde omgang med gigantiske 16-0 over det brasilianske storhold MIBR, der tidligere har været regnet for verdens bedste.

Og 16-0 er så usædvanligt et resultat, at det faktisk aldrig tidligere er sket i Major-sammenhæng.

De danske Counter-Strike-stjerner fortsætter torsdag i playoffs i FACEIt MAjor 2018, hvor de har muligheden for at løbe med hele 500.000 dollars i præmiepenge.

MIBR, der står for 'Made in Brazil', har søndag endnu en mulighed for at spille sig videre, når de skal i aktion i femte omgang af gruppespillet.

Danskernes sejr over brasilianerne er noget, der lørdag aften får stor opmærksomhed på sociale medier, og det ikke kun i Danmark.

Her har Johan 'N0tail' Sundstein (til venstre) netop vundet The International 8. Foto: TV3 Sport E-Sport - 8. sep. 2018 - kl. 10:01 Mangemillionær: Johan er den næstmest vindende e-stjerne nogensinde

Den 20-årige nordjyde Andreas Højsleth er fuldtids-computerspiller. Foto: René Schütze Sport og Spil Svimlende beløb: Så meget tjener nordjyden Andreas på at spille computer

Se også: Afviser million-gave: Derfor siger danske stjerner nej

36 kommentarer
Vis kommentarer