Astralis i ren gyser-triumf: Nu venter kæmpe fest i Royal Arena

Det danske e-sportshold Astralis vinder tæt finale i Tyrkiet. I næste turnering får holdet hjemmebanefordel, når holdet skal i aktion i København

Tidligere i september kunne Astralis kalde sig vinder af VM i counter-strike. Lørdag aften var det så tid for endnu en triumf. Denne gang til Blast Pro Series ii Istanbul. Arkivfoto: RFRSH Entertainment
Tidligere i september kunne Astralis kalde sig vinder af VM i counter-strike. Lørdag aften var det så tid for endnu en triumf. Denne gang til Blast Pro Series ii Istanbul. Arkivfoto: RFRSH Entertainment

E-sportsholdet Astralis kan føje endnu en titel til samlingen, efter at holdet lørdag aften vandt Blast Pro Series i Istanbul mod det brasilianske hold MIBR.

- En udsolgt Ülker Sports Arena dannede rammen om det største e-sportsevent i Tyrkiet, og publikum fik, hvad de kom for: Et fantastisk sceneshow, Counter-Strike i verdensklasse og en ekstremt spændende finale, skriver det danske hold i en pressemeddelelse.

Astralis har nu vundet seks turneringer siden januar.

Forrige weekend vandt holdet i London den sidste af årets to majors og en pengepræmie på 3,2 millioner kroner.

Hvor stort et beløb holdet tager med hjem fra Istanbul, fremgår ikke af meddelelsen, men finalen i sig selv var en oplevelse. Det siger Nikolai "dev1ce" Reedtz, der blev kåret til den mest værdifulde spiller i sin første Blast Pro Series.

- Det her var en fantastisk holdpræstation. Jeg følte mig godt tilpas derude i dag, men jeg kan ikke understrege nok, hvor fedt det er at spille med de her gutter. Vi kæmper, alt hvad vi kan i dag, og det er så fedt at kunne løfte Blast-trofæet for første gang, udtaler han.

Astralis vandt på den første bane 16-3, men MIBR fremtvang en afgørende tredje map, som en bane kaldes, ved at vinde anden omgang 16-14.

Tredje bane endte også 16-14, men med Astralis som vinder.

I den næste turnering i serien får Astralis hjemmebanefordel, når det den 3. november går løs i Royal Arena i København.

- Det har været helt fantastisk at være Astralis-spiller i 2018, men vi har ingen intentioner om at slappe af nu. Der er stadig plads til at forbedring og meget, vi kan arbejde på, siger Nikolai "dev1ce" Reedtz.

Danske helte slår til i fantastisk triumf: Verdensmestre efter vild opvisning

Triumf-træner jubler efter dansk verdensmesterskab: - Det er surrealistisk

FIFA 19-stjernene afsløret: Her er de bedste