Astralis ryger ud med et brag

Verdens bedste Counter Strike holde Astralis måtte se sig slået, efter de tabte tre kampe i streg lørdag aften

Sidste gang at Astralis tabte tre kampe i streg, var under ESL Pro League finalerne i december 2017. Foto: Jonas Olufson
Sidste gang at Astralis tabte tre kampe i streg, var under ESL Pro League finalerne i december 2017. Foto: Jonas Olufson

På trods af en perfekt start på Blast Pro Series i Miami er Astralis ude af turneringen efter tre nederlag i streg.

Det så ellers så godt ud, da de danske e-sportsstjerner slog både amerikanske Cloud9 og verdenstoeren Navi fredag nat.

Men succesen var kort. Astralis blev mødt af en syngende brasiliansk lussing, da de lørdag aften tabte deres første kamp 16-2 til brasilianske MIBR.

Anden kamp lørdag aften var imod verdens nummer tre, Team Liquid. Astralis har en historie med at slå de amerikanske stjerner, men denne gang var det Team Liquid, der trak det længste strå, og vandt et tæt opgør 16-14.

De danske stjerner havde dog en sidste chance for at spille sig i finalen.

Med en sejr over Europæiske mix-hold Faze Clan, kunne de stadigvæk nå at vinde deres tredje Blast Pro Series Trofæ i streg.

Men Astralis virkede rystede fra de forrige nederlag, og var allerede bagud 13-2 efter første halvleg. Og selvom danskerne viste enkelte gode takter i anden halvleg, så var det ikke nok, da Faze Clan slog danskerne ud med en overbevisende sejr på 16-5.

Skuffende præstation
De danske Astralis-spillere var heller ikke tilfredse med resultatet, og kalder det en stor skuffelse på Twitter.

Nu skal danskerne se frem mod deres næste turnering, som bliver Blast Pro Series i Madrid. Slutrunden bliver spillet fra den 10 til den 11 Maj.

2 kommentarer
Vis kommentarer