Afslører talkombination stor retur til CS:GO?

Pengemænd står i kø for at få sig et hold i Counter-Strike: Global Offensive, og nu melder endnu en gammel kending sig på banen

Team Secret ser ud til at vende tilbage til Counter-Strike.
Team Secret ser ud til at vende tilbage til Counter-Strike.
Følg E-sport

En bølge af nye organisationer skyller ind over den professionelle CS:GO-scene.

Pludselig har fans skullet vænne sig til at se velkendte ansigter som amerikanske Tarik ’tarik’ Celik og australske Justin ’jks’ Savage tørne ud for hold som Evil Geniuses og 100 Thieves.

Organisationer, der i årevis har holdt sig fra Counter-Strike, er på vej tilbage, og senest har Team Secret meldt sig på banen. Det skete, da holdet tweetede en særlig talkombination, nemlig 7355608.

https://twitter.com/teamsecret/status/1197554617980215297

Lige netop dén talkombination står på bomben, når man planter den i Counter-Strike. At plante bomben er et centralt element i spillet, og derfor var det ikke svært for folk at afkode, hvad tweetet betyder.

Som tidligere hjemsted for verdens bedste kvindelige CS:GO-hold, er det ikke helt nye terræner, de drager ud på, når de kaster sig over skydespillet igen.

Enorm ændring før CS-finaler

Dansk hold solgt for millionbeløb

Men hvem der skal repræsentere Team Secret er endnu et mysterium. Holdet er tidligere blevet sat i forbindelse med en gruppe europæiske spillere, der på trods af udmærkede resultater ikke har økonomisk opbakning fra nogen organisation.

Ud over Team Secret er den europæiske organisation OG også meldt interesseret i en tilbagevenden til Counter-Strike, ligesom amerikanske Dignitas også leder efter et Counter-Strike-hold.

Astralis har lagt penge til side

Anledningen skulle være, at en ny, såkaldt franchise-liga, hvor hold køber sig til en plads, skulle være under opsejling.

Den ild har danske Astralis været med til at puste til. Selskabet bag Astralis offentliggjorde i november, at man planlægger en børsnotering. I prospektet for børsnoteringen skriver Astralis Group, at man har ”kendskab til forskellige initiativer i Counter-Strike økosystemet, som skal ende med etableringen af nye ligastrukturer. Udsteder (Astralis Group, red.) forventer, at deltagelse i denne slags initiativer kan ende med investeringer (fra Astralis Group, red.) på op til to millioner euro.”

To millioner euro svarer til 15 millioner danske kroner, så der er tale om en anseelig investering for at blive en del af det givetvis lukkede ligaformat, som har haft succes i andre esportsgrene som eksempelvis Overwatch og League of Legends.

Foreløbig må fans dog væbne sig med tålmodighed og vente, til holdene har fundet spillere og er klar til at præsentere mere end varm luft på twitter.

Mere fra Ekstra Bladet+

Mettes skamløse spinshow

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+