Astralis fortsat næstbedst i verden

Mandag blev verdensranglisten i CS:GO opdateret, og det danske mandskab er fortsat næstbedst. Ranglistens andre danske mandskaber falder et par placeringer.

Peter ‘dupreeh’ Rasmussen og resten af Astralis må vente lidt endnu med at kravle tilbage som nummer et på verdensranglisten. (Foto: HLTV.org)
Peter ‘dupreeh’ Rasmussen og resten af Astralis må vente lidt endnu med at kravle tilbage som nummer et på verdensranglisten. (Foto: HLTV.org)

Astralis er fortsat det næstbedste CS:GO-mandskab i verden.

Det står klart, efter verdensranglisten mandag blev opdateret, og endnu engang er det russiske NaVi, der indtager førstepladsen.

Foruden Astralis er også Heroic samt Copenhagen Flames at finde blandt de 30 bedste hold i verden. Heroic er faldet en plads, så de nu ligger nummer 12, mens Copenhagen Flames er faldet to pladser og indtager derfor en 29. plads på listen.

Astralis er et fast indslag på verdensranglistens øverste pladser, og det danske mandskab er med længder det hold, der har ligget mest nummer 1.

Astralis har netop spillet sig videre til slutspillet i ESL Pro League, hvor de vandt deres gruppe. Dermed er der ekstra hviledage, inden de skal i kamp igen torsdag efter påske.

Det gælder også Heroic, der ligesom Astralis vandt deres gruppe.

Listens sidste danske mandskab, Copenhagen Flames, spiller en række mindre internationale turneringer, og så er de klar til slutspillet i Elgiganten Ligaen, der spilles fra 26. til 28. april.

Sådan ser top 10 i verden ud:

  1. NaVi - 824 point
  2. Astralis - 769 point
  3. Gambit - 641 point
  4. Virtus.pro - 603 point
  5. Liquid - 525 point
  6. Vitality - 469 point
  7. Spirit - 443 point
  8. BIG - 422 point
  9. Complexity - 330 point
  10. FURIA - 291 point