Annonce:
Annonce:

Astralis-stjerne peger på nøglen til toppræstation

Der er især to grunde til, at den 25-årige dansker har været så god for Astralis i 2022 indtil videre. Men der er stadig et stykke vej til toppen, slår han fast

Benjamin 'blameF' Bremer har været Astralis-spiller i lidt over ni måneder. Foto: HLTV.org
Benjamin 'blameF' Bremer har været Astralis-spiller i lidt over ni måneder. Foto: HLTV.org
Annonce:
Følg E-sport

Fredag blev BLAST Premier Fall-gruppespillet skudt i gang, og her skød Astralis sig til tops i gruppen, der desuden talte holdene Vitality, NIP og OG.

Dermed er de kommet godt fra start i jagten på en af de seks pladser i BLAST Premier Fall Final, der til november løber af stablen i Royal Arena.

Arenaen har flere gange dannet ramme om de store events, hvor især Astralis-fans har fyldt godt op og sørget for god stemning.

Og det vil betyde meget at sikre billetten til Royal Arena allerede nu, slår Astralis' bedste spiller i 2022 indtil videre, Benjamin 'blameF' Bremer, fast.

- Det betyder meget for os at spille i Royal Arena, fordi vi har fået vist stor opbakning her før, så det er en kæmpe fed oplevelse.

- Det er også fedt for danske Astralis-fans at kunne se deres hold spille på hjemmebane, så det betyder meget for os.

Rutinen

Annonce:

'blameF' har i første halvdel af året været skræmmende god og topper flere af statistikkerne for verdenseliten. Og danskeren peger på flere ting som årsagen til, at det er gået så godt individuelt.

Dels handler det om de positioner, han spiller, men også rutinerne for Astralis-spilleren har været vigtige.

- Hvor andre måske ikke er lige så gode til det, så er jeg god til at holde fast i de rutiner; spise sundt, træne, spille min deathmatch, se min anti-strat - alle de der ting, som jeg ved, jeg skal gøre. Det er jeg god til at holde fast i, uanset hvilke betingelser der er rundt om mig.

- Jeg spiller nok mere end den gennemsnitlige pro, og så ved jeg også godt, at jeg spiller mange af de roller, hvor man har mulighed for at skyde mange - især på CT i hvert fald. Der spiller jeg mange af de roller, hvor at hvis jeg ikke skød særligt mange, så ville det også blive bemærket ret hurtigt.

Hvordan kan du tage det niveau med ind i anden halvdel af sæsonen?

- For mig er det bare det samme som altid. Jeg følger bare mine rutiner og spiller så meget, jeg kan.

Annonce:

- Når min 8-timers 'pracc' (CS:GO-træning, red) er overstået, eller hvor lang tid vi nu 'praccer', så går jeg i fitness, og så går jeg hjem og spiller resten af aftenen også eller ser klip af andre spillere, eller hvad jeg nu lige har brug for for at være klar til næste 'pracc'-dag. Nu er der også en bane, hvor jeg skal styre taktikken, så der er selvfølgelig også lidt ekstra arbejde på at forberede ting, forskellige runder, nye strategier, alle mulige ting man skal have forberedt.

- Så jeg skal ikke ud og lave noget specielt, som jeg ikke er vant til. Jeg skal bare følge den samme rutine, som jeg plejer at gøre. Det er meget simpelt for mig.

"Vi er ikke tæt på at være de bedste i verden lige nu"

Mens Astralis for år tilbage skovlede titler og trofæer ind, kan man ikke påstå, at hængslerne på trofæskabet er slidt i stykker i de seneste par år.

Faktisk skal vi tilbage til december 2020 for at finde Astralis' seneste turneringssejr, og 'blameF' lægger da heller ikke skjul på, at der er lang vej for at nå det gamle Astralis-holds niveau.

- Vi er ikke tæt på at være de bedste i verden lige nu. Man kan sige, at vi er nummer fire på verdensranglisten, men jeg føler ikke, at vi har vist, at vi er det bedste hold i verden. Det føler jeg overhovedet ikke.

Annonce:

Astralis indtager nummer 4 på verdensranglisten bag hold som NaVi, FaZe og Cloud9. Lige i hælene på Astralis er MOUZ.

Dem stod Astralis overfor i kvartfinalen til IEM Cologne i juli, hvor danskerne tog sejren. I semifinalen stoppede festen dog, da NaVi, som ligger nummer 1 i verden lige nu, bankede Astralis ud af turneringen.

- I en eller to turneringer i slutningen af sæsonen, har vi måske vist, at vi er deroppe ad, men ellers så føler jeg ikke, vi er det 4. bedste hold i verden lige pt.

- Så der er lidt vej endnu, det er der da. Der er helt sikkert nogle ting, der skal til for at vi kan være deroppe, hvor vi siger, at vi kan måle os med det gamle Astralis-hold, og det ved jeg ikke, om det nogensinde kommer til at ske igen.

- Vores mål er at kunne konkurrere med de bedste hold i verden, og det er jo FaZe og NaVi, og der er vi ikke helt endnu i hvert fald, siger 'blameF'.

Annonce:

'blameF' og Astralis spiller næste kamp til BLAST Premier Fall-gruppespillet senere denne uge, når de skal møde enten FaZe, OG eller Complexity i den afgørende kamp om en plads i finaleturneringen, der spilles i Royal Arena til november.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Her har Mette Frederiksen tabt stort set alle slag
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: