Astralis Talent gjorde rent bord

I mandagens kampe i Elgiganten Ligaen afværgede Astralis Talent en måned uden ligasejre. Og så vandt ligaens bundhold for første gang efter en marathonkamp.

For første gang i februar vandt Victor ‘vigg0’ Bisgaard og Astralis Talent en kamp i Elgiganten Ligaen. (Foto: Astralis)
For første gang i februar vandt Victor ‘vigg0’ Bisgaard og Astralis Talent en kamp i Elgiganten Ligaen. (Foto: Astralis)
Følg E-sport

Elgiganten Ligaen var mandag aften tilbage efter en kort pause, og her fik Astralis Talent endelig point på kontoen igen.

Mandagens kampe var sidste mulighed for at rette op på den sløje form, holdet har haft på det seneste. Inden mandagens kampe var holdets seneste sejr i Danmarks bedste CS:GO-liga tilbage i januar.

Først på aftenen gjaldt det ligaens førerhold fra MASONIC, der har været en af sæsonens overraskelser. Men Astralis Talent havde brugt sidste uges pause fornuftigt og tog sejren 16-8.

Det skulle blive en endnu bedre aften for de unge Astralis-talenter. For kort efter ventede ligaens andenplads fra Lyngby Vikings, der også har fået en stærk start på sæsonen med otte sejre i de første ni kampe.


Der blev dog tilføjet endnu et nederlag til Lyngby Vikings, for Astralis Talent kopierede resultatet fra kampen mod MASONIC. Således vandt Astralis Talent kampen 16-8 og rykkede samtidig fra 10. pladsen op på ligaens 7. plads.

Marathonkamp gav første sejr

Sidst på aftenen var ligaens bundprop ESIMED i kamp. De havde inden mandagens kampe endnu ikke vundet en kamp og lå solidt sidst i ligaen. Men i kampen mod Aalborg Rebels var det mere jævnbyrdigt, og de to hold måtte ud i fire gange overtid.

Normalt spilles der bedst af 30 runder, og så tilføjes der seks runders overtid, hver gang det bliver nødvendigt. Og mandag aften måtte der i alt 54 runder til, før ESIMED kunne tage en sejr for første gang i denne sæson.

Artiklen fortsætter efter stillingen..

Sådan endte mandagens kampe i Elgiganten Ligaen:

18:00 - AGF Academy vs. MASONIC - 14-16

19:00 - AGF vs. AaB - 16-19

19:00 - Tricked vs. Atlando Esports - 16-2

19:00 - MASONIC vs. Astralis Talent - 8-16

20:00 - Tricked vs. ESIMED - 16-5

20:00 - Campus Vejle * Flammen vs. Alpha - 17-19

20:00 - AaB vs. AGF Academy - 16-13

21:00 - Astralis Talent vs. Lyngby Vikings - 16-8

21:00 - Aalborg Rebels vs. ESIMED - 26-28

21:00 - Alpha vs. AGF - 10-16

22:00 - Atlando Esports vs. Lyngby Vikings - 13-16

Mulighed for genrejsning til Lyngby Vikings

Tirsdag er der atter kampe på programmet i Elgiganten Ligaen, og her skal Lyngby Vikings i kamp ikke færre end fire gange. Blandt aftenens modstandere er både førerholdet MASONIC, de forsvarende mestre fra Tricked samt ESIMED. Sidst på aftenen møder de Aalborg Rebels.

ESIMED og Alpha får også en travl aften. Førstnævnte skal forsøge at kravle væk fra bunden, mens Alpha har top 6 og dermed en plads i slutspillet inden for rækkevidde.

Alle aftenens kampe i Elgiganten Ligaen:

  • 18:00 - Alpha vs. ESIMED
  • 19:00 - Lyngby Vikings vs. MASONIC
  • 19:00 - ESIMED vs. Copenhagen Flames
  • 20:00 - Alpha vs. Tricked
  • 20:00 - ESIMED vs. Lyngby Vikings
  • 21:00 - Lyngby Vikings vs. Tricked
  • 21:00 - ESIMED vs. Atlando Esports
  • 21:00 - Alpha vs. Aalborg Rebels
  • 22:00 - Lyngby Vikings vs. Aalborg Rebels

Mere fra Ekstra Bladet+

Hvis ikke det er terror – hvad er det så?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind