Astralis vælger side

Tirsdag udsendte Astralis Group en besked omhandlende CS:GO-holdets fremtid

Følg Sport
Følg E-sport

A eller B. Et utvivlsomt genkendeligt spørgsmål, hvis man selv har prøvet kræfter med CS:GO.

To nye ligaer er under opsejling i international CS:GO, og verdens bedste hold, danske Astralis, skriver tirsdag, at de agter at lukke forhandlingerne med ESL inden længe.

I en pressemeddelelse skriver CEO Anders Hørsholt således om forhandlingerne.

- ESL og et antal af verdens bedste CS:GO-hold har i Paris diskuteret transformationen af ESL Pro League. ESL og holdene arbejder på at sikre en lang aftale.

- Forhandlingerne om den endelige holdliste er stadig i gang, og forventes at blive underskrevet i nær fremtid.

I længere tid har det ellers været rygtet, at Astralis ville slutte sig til den nye liga B-Site, der kommer til at bestå af 12 hold. ESL PRO League kommer til at bestå af i alt 24 hold, efter organisationen for nylig skar halvdelen af pladserne væk forud for den kommende sæson.

Tilbage i december afviste Lukas 'Gla1ve' Rossander dog at Astralis ville deltage i B-Site, da der ikke var taget en beslutning endnu.

Har accepteret indrømmelser
Med mødet i Paris ser det dog ud til, at ESL har givet sig på en række områder, der vil sikre Astralis' deltagelse i ESL PRO League for de kommende sæsoner.

Således skriver medstifter af Astralis og CEO for Astralis Group, Nikolaj Nyholm, på Twitter.

- Vi har haft lange snakke med både B-Site og ESL, og forud for møderne i Paris regnede vi ikke med, at ESL ville acceptere de ændringer, som vi (Astralis Group, red.) og spillerne ønskede.

- ESL har lavet betydelige indrømmelser på både kort- og lang sigt, som vil komme både spillere, holdene og hele CS:GO-miljøet til gode. Vi forventer at aftalen med ESL afsluttes med succes, skriver Nikolaj Nyholm.

Astralis er ikke det eneste, danske hold, som er blevet inviteret til at deltage i ESL Pro League. Også North og Heroic har fået tilbudt en plads.

Events under ESL Pro League og B-Site vil være sideløbende med hinanden, og det er derfor ikke muligt at deltage begge steder.

For første gang: Magisk placering til stjerne

Dansker på fornem liste

 

 

LIGE NU
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fiduskunst og magistervrøvl

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

LIGE NU

Udforsk Ekstra Bladet+