Annonce:
Annonce:

Astralis ydmyger stjerner

Det danske Counter-Strike-hold er klar til stor finale i Kina

Astralis spiller finale ved IEM Beijing søndag morgen.
Astralis spiller finale ved IEM Beijing søndag morgen.
Annonce:
Følg E-sport

Hævnen kan være sød, og det så i høj grad ud til at være tilfældet for Astralis, der lørdag formiddag ydmygede FaZe Clan ved semifinalen i IEM Beijing.

FaZe Clan tildelte nemlig Astralis det største nederlag til danskerne længe set, da der var BLAST Pro Series i København for en uge siden.

Her skød det det internationale sammenrend med stjerner som 'NiKo', 'Coldzera' og 'Olofmeister' nemlig Astralis i sænk med 16-2 i en kamp, hvor danskerne endda fik det to første runder i kampen.

Men lørdag formiddag blev der altså skabt balance i tingene, da Astralis kvalificerede til sig søndagens finale i Beijing med en 2-0 sejr.

Annonce:

Cifrene taler da også for sig selv. På første map, Dust2, kunne danskerne glæde sig over en sjælden 16-0 sejr - og så endda på FaZe Clans valg af bane. En sjælden lussing i international Counter-Strike, hvor konkurencen er tæt.

Mens spillerne fra FaZe Clan kun kunne ryste på hovedet og grine, så formåede Astralis at holde skruen i vandet på danskernes valg af bane, Nuke.

Også her var danskerne i en klasse for sig selv, og med en pausestilling på 13-2 efter første halvleg var det en smal sag at køre finalepladsen hjem med 16-2.

Søndag formiddag dansk tid venter finalen mod australske 100 Thieves. Et hold, som Astralis allerede har slået i gruppespillet.

Der er 125.000 dollars til vinderen af IEM Beijing. Finalen spilles klokken 08.30 dansk tid.

Hacker opdagede sikkerhedsbrist: Modtog dusør på 70.000

CS-profil i smertehelvede

Dansk tophold politianmeldt

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

dagens eb+

Annonce:
Hvis Mette går, bør der udskrives valg
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: