Annonce:
Annonce:

Banker topholdet

Tirsdag var der igen kampe i Danmarks bedste CS:GO-liga, og her overraskede CEPTER BITSKINS og spillede sig på en foreløbig slutspilsplads.

Tobias ‘TOBIZ’ Theo er holdkaptajn for CEPTER BITSKINS, der spillede sig ind i toppen af POWER Ligaen med tirsdagens to sejre. (Foto: HLTV.org)
Tobias ‘TOBIZ’ Theo er holdkaptajn for CEPTER BITSKINS, der spillede sig ind i toppen af POWER Ligaen med tirsdagens to sejre. (Foto: HLTV.org)
Annonce:
Følg E-sport

Endnu et hold har for alvor meldt sig ind i kampen om slutspilspladserne i POWER Ligaen.

CEPTER BITSKINS, der i sidste sæson spillede under navnet Alpha og nåede kvartfinalen, var i går i ilden to gange, og her gjorde de rent bord.

Først blev MASONIC sendt hjem med et nederlag på 16-14, og lige efter gjaldt det kampen mod Singularity, der er ligadebutanter og før tirsdagens kamp havde imponeret med blot et nederlag i seks kampe.

Det blev der lavet om på tirsdag aften, da CEPTER BITSKINS tog sejren 16-6. Dermed rykker de op på en foreløbig femteplads, tre point bag Singularity og seks point bag Tricked på førstepladsen.

Astralis Talent jordet

Astralis Talent var også i kamp tirsdag aften, og det bliver en kamp til glemmebogen. Her mødte de sæsonens overraskelse fra AaB, der sidste sæson akkurat reddede sig endnu en sæson i Danmarks bedste CS:GO-liga.

Det er der vendt op og ned på i denne sæson, hvor holdet har vundet fire ud af seks kampe, og det er nok til en placering i den sjove ende af tabellen. Omvendt har Astralis Talent ikke fået samme gode start med blot tre sejre i seks kampe.

Tirsdagens kamp mod AaB gjorde ikke den statistik bedre. Med cifrene 16-4 blev Astralis Talent ydmyget af nordjyderne, der lægger sig solidt på andenpladsen.

Stillingen i POWER Ligaen er som følger:

 1. Tricked - 18 point
 2. AaB - 15 point
 3. Singularity - 15 point
 4. QBF - 12 point
 5. CEPTER BITSKINS - 12 point
 6. AGF - 9 point
 7. MASONIC - 9 point
 8. Astralis Talent - 9 point
 9. DREAM.gg - 9 point
 10. Campus Vejle * Instinct - 6 point
 11. Spirit of Amiga - 6 point
 12. Atlando Esports - 0 point
Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Nej tak, Søren Pape - du skal ikke være statsminister
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: