CS-hold lukker og slukker

AVANGAR trækker sig fra Counter-Strike

AVANGAR under BLAST Pro Series i Moskva i slutningen af 2019. Den sidste turnering, som holdet vandt. Foto: BLAST/
AVANGAR under BLAST Pro Series i Moskva i slutningen af 2019. Den sidste turnering, som holdet vandt. Foto: BLAST/
Følg E-sport

Det er ikke meget mere end et halvt år siden, at danske Astralis var det eneste mandskab, som stod i vejen for at majortrofæet ved StarLadder i Berlin skulle til Kasakhstan.

Højst overraskende for mange var AVANGAR nemlig strøget hele vejen til finalen, hvor Astralis dog alligevel var skarpest på dagen.

Efter en sejr ved BLAST Pro Series i Moskva ikke længe efter blev spillerne fra AVANGAR solgt til det tidligere storhold Virtus.pro, og i stedet blev fem nye spillere fra Kasakhstan i januar hentet ind i folden for at føre den unge organisations arv videre.

Onsdag døde muligheden for mere succes til AVANGAR dog, da organisationen bag holdet annoncerede, at de trækker sig fra den internationale Counter-Strike-scene.

I stedet vil organisationen bag nu lægge kræfterne i at bygge og udvikle esport-arenaer i Kasakhstan, lyder fra holdets direktør Yongun Kim, mens flere kilder bekræfter, at det ikke er en aprilsnar.

- Det er svært at sige farvel efter alt det, som vi har gjort. At være en del af processen bag en organisation i esport er utroligt.

- Jeg vil gerne takke alle, der har spillet en rolle i vores historie – også dem, som har fulgt os, lød det fra direktøren til vk.com.

AVANGAR har også været repræsenteret i PUBG, Rainbow Six Siege, League of Legends i de tre år, som organisationen har været aktiv.

Hvad der skal ske med organisationens CS-spillere er endnu uvist.

Corona skaber ny CS-turnering

Corona udsætter årets største CS-event

Formsvage Astralis henter nyt blod

Mere fra Ekstra Bladet+

Pape blev pelset af sin egen flok

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+