Annonce:
Annonce:

Dansk kaptajn gør det af med danske stjernemandskaber

Det blev ENCE, der anført af danske Marco 'Snappi' Pfeiffer gik hele vejen ved BLAST Premier Spring Showdown

Maco 'Snappi' Pfeiffer har været holdkaptajn for ENCE siden januar 2021. Foto: HLTV.org
Maco 'Snappi' Pfeiffer har været holdkaptajn for ENCE siden januar 2021. Foto: HLTV.org
Annonce:
Følg E-sport

Det blev søndag aften til endnu en triumf for den danske holdkaptajn Marco 'Snappi' Pfeiffer, da hans ENCE-tropper stod overfor Astralis i BLAST Premier Spring Showdown.

Der var en billet til finaleturneringen BLAST Premier Spring Final på spil. Den afvikles i Lissabon til juni og har en præmiepulje på godt 3 millioner kroner.

ENCE havde i kvartfinalen sendt Copenhagen Flames ud af turneringen, inden Heroic lørdag blev sendt samme vej.

For Astralis' vedkommende var først Movistar Riders og derefter NIP blevet besejret for at booke pladsen i søndagens finale. Og det begyndte da også forrygende for Astralis-mandskabet.

På første bane blev ENCE smadret med hele 16-3, og det lignede en kort dag på kontoret for Benjamin 'blameF' Bremer og resten af Astralis. Men så bed ENCE fra sig og vandt først anden bane 16-13, inden tredje og afgørende bane ligeledes blev vundet 16-12.

Succesfuldt 2022

Annonce:

Dermed tager ENCE sejren i BLAST Premier Spring Showdown og er således klar til BLAST Premier Spring Final, der spilles til juni i Lissabon. Desuden kan ENCE også stikke godt 141.000 kroner i lommen i præmiepenge.

Her består deltagerlisten foruden ENCE af følgende hold:

  • NaVi

  • FaZe

  • Vitality

  • OG

  • BIG

  • G2

  • paiN

Triumfen med den sikrede kvalifikation er endnu én i rækken for Marco 'Snappi' Pfeiffer, der siden januar 2021 har været ved roret i ENCE.

Særligt i 2022 har holdet nået nye højder og nåede således finalen ved ESL Pro League, hvor FaZe dog var for stærke. Desuden er holdet kommet op som nummer 5 i verden, ligesom også kvalifikation til årets største turnering, PGL Majoren i Antwerpen, blev sikret i april.

Næste prøvelse for ENCE bliver netop til PGL Majoren, som skydes i gang mandag i næste uge. Her er præmiepuljen på svimlende 7 millioner kroner.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
De har fået nok af Løkke
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: