Annonce:
Annonce:

Dansk stjerne om Astralis-rygter: "Det ville være store sko at skulle udfylde"

Det har været et turbulent 2021 for Asger 'Farlig' Jensen, der blev sat i forbindelse med Astralis og i dag uden hold.

Asger 'Farlig' Jensen blev i midten af januar løst af sin kontrakt med kinesiske FunPlus Phoenix. Han har tidligere tørnet ud for blandt andet Copenhagen Flames. Foto: HLTV.org
Asger 'Farlig' Jensen blev i midten af januar løst af sin kontrakt med kinesiske FunPlus Phoenix. Han har tidligere tørnet ud for blandt andet Copenhagen Flames. Foto: HLTV.org
Annonce:
Følg E-sport

Der er en række kontraktløse danske CS:GO-spillere på markedet lige nu. En af dem er Asger 'Farlig' Jensen, der i midten af januar blev løst af sin kontrakt med kinesiske FunPlus Phoenix.

Forud var gået lidt over to måneder på bænken, efter den kinesiske organisation i begyndelsen af november trak stikket på deres involvering i CS:GO og satte samtlige spillere på bænken, som det hedder, når de ikke indgår i holdets planer.

Selvom det er et stykke tid siden, vi har set 22-årige 'Farlig' i en officiel kamp, holder han sig stadig i gang, fortæller han. Men han lægger heller ikke skjul på, at det seneste halve år har været krævende.

- Jeg holdt en pause, efter jeg fik nys om min bænkning. Perioden efter sommerferien og frem til min bænkning var krævende mentalt, og ærligt talt sindssygt demotiverende, siger 'Farlig'.

For lidt ud af 2021

Annonce:

Det er ellers kun godt et år siden, at FunPlus Phoenix hentede hele det daværende GODSENT-mandskab, hvor blandt andre 'Farlig' spillede.

Men holdet fandt aldrig helt melodien, og da kvalifikationen til årets største turnering, Majoren i Stockholm i november, kiksede, så trak ejerne stikket på CS:GO-projektet.

- Længe indestængte problemer rev langsomt men sikkert holdet fra hinanden. Problemer der kan spores helt tilbage til inden jeg sluttede mig til holdet i maj 2020, fortæller 'Farlig'.

Desuden spillede det også ind, at holdet aldrig fik hentet en optimal holdkaptajn til. Særligt ærgrer danskeren sig over, at det ikke kunne blive til en permanent aftale med den hollandske stjerne Chris 'chrisJ' de Jong fra mousesports, der kortvarigt var inde omkring holdet.

- Samtidig fik holdet aldrig den leder, der så tydeligt manglede. At chrisJ blot endte med at være endnu et kapitel i vores 6-måneder lange eventyr med stand-ins var en kæmpe mavepuster. Jeg tror virkelig vi kunne være blevet gode med ham, siger han og tilføjer:

Annonce:

- Når alt kommer til alt føler jeg, at jeg spillemæssigt og for min egen udvikling har fået for lidt ud af 2021 på et hold, der aldrig kom til at fungere godt nok, siger han.

Rygtet til Astralis

I løbet af 2021 blev 'Farlig' flere gange sat i forbindelse med et skifte til Astralis, der efter Nicolai 'device' Reedtz' afgang stod og manglede en dedikeret AWP-spiller. Det er dog ikke noget, hovedpersonen selv vil kommentere på.

- Der har været meget vedholdende rygter vedrørende om nøjagtigt dette, men jeg kan desværre ikke udtale mig om, hvor meget eller lidt sandhed rygterne har.

Hvordan reagerede du på de rygter?

- Jeg kunne ikke tage det som andet end et kompliment. Det ville være store sko at skulle udfylde, siger han.

Stadig sulten

Det bringer os tilbage til i dag.

'Farlig' har fra begyndelsen af november været bænket i FunPlus Phoenix, og i midten af januar fik han så ophævet sin kontrakt med den kinesiske organisation. Flere af de gamle holdkammerater har fundet nye hold, og der har da også været tilbud, fortæller den 22-årige dansker.

Annonce:

Selvom det ikke er blevet til noget fast endnu, slår han dog fast, at fremtiden ligger i CS.

- Jeg er bestemt ikke færdig. Jeg er sulten efter at spille på et hold igen, hvor jeg kan bevise mit værd som spiller. Jeg er slet ikke færdig med at udvikle mig som spiller, og vil kun stoppe med CS, hvis jeg føler, at jeg går i stå eller mister gnisten for at spille konkurrence-CS, siger Asger 'Farlig' Jensen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det er rent hykleri og lugter langt væk af hævn
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: