Dansk stjerne på vej til storsatsende hold

Counter-Strike spilleren Valdemar ’valde’ Vangså bliver rygtet til den nye organisation OG

Kaptajnen for det danske Counter-Strike hold North skal, ifølge det franske esportsmagasin 1pvr.fr, have nyt logo på brystet.

Ifølge mediet kommer ’valde’ nemlig til at være en del af OG, der har tænkt sig at skabe et slagkraftigt Counter-Strike hold.

OG er mest kendt for at have vundet verdens største Dota 2-turnering, Internationals, to år i træk – blandt andre med danskeren Johan ’n0tail’ Sundstein på holdet.

Flere profiler på vej
Skulle Valdemar ’valde’ Vangså forlade North til fordel for OG, så vil han, ifølge 1pvr.fr, stryge direkte ind på et hold med prominente navne.

Finske Aleksi ’Aleksib’ Virolainen samt franske Nathan ’NBK’ Schmitt, der begge har været uden hold i en måneds tid, kommer tilsyneladende til at udgøre to af de andre i alt fem pladser på holdet.

’Aleksib’ blev efter majoren i Berlin tidligt i september bænket hos det finske hold ENCE, mens ’NBK’ på samme tidspunkt blev bænket hos franske Vitality.

Valdemar ’Valde’ Vangså kom til North fra danske Heroic i sommeren 2017. Siden da har han været et af holdets vigtigste spillere, og i 2018 blev han udnævnt som nummer 20 på listen over årets bedste spillere i international Counter-Strike.

Foto: Jonas Olufson CS:GO Astralis i chokerende nederlag

Foto: Cooper Neill/Ritzau Scanpix CS:GO Efter uventet exit: Ingen bortforklaringer

'Fer' er klar igen. Foto: privat CS:GO Vild ulykke stopper CS:GO-spiller

3 kommentarer
Vis kommentarer