Annonce:
Annonce:

Dansk stortalent på vej til tysk klub

Det kun 17-årige stortalent, Victor ‘Staehr’ Staehr, tager nu et stort skridt i karrieren og skifter til tyske Sprout. Det erfarer Ekstra Bladet og Dust2.dk

Victor ‘Staehr’ Staehr tager det helt store spring og skifter til tyske Sprout. Det erfarer Ekstra Bladet og Dust2.dk.
Victor ‘Staehr’ Staehr tager det helt store spring og skifter til tyske Sprout. Det erfarer Ekstra Bladet og Dust2.dk.
Annonce:
Følg E-sport

Det er de færreste teenagere, der kan kalde sig for professionelle Counter-strike-spillere, men det bliver nu virkeligheden for den unge dansker, der ifølge vores oplysninger er på plads i den tyske organisation, hvor kontrakten angiveligt allerede skulle være underskrevet.

Det oplyser en kilde tæt på aftalen.

Sprout er det 2. bedste hold i Tyskland, og her skal den unge riffelspiller nu hjælpe med at skyde holdet til tops på den tyske Counter-strike-scene, hvor de kun er overgået af storebroren i BIG.

Danskerklub

På trods af den unge alder kan danskeren allerede i en alder af 17 kalde sig for vinder af Danmarks stærkeste Counter-Strike-liga, da han sammen med sit tidligere hold, OPAA, strøg til tops i POWER Ligaen, hvor de besejrede AaB i finalen.

Annonce:

Det gjorde han blandt andet sammen med den tidligere OPAA-spiller og nu coach i Sprout, Danny 'BERRY' Krüger, der har hevet stortalentet med ind på den tyske Counter-Strike-scene på en fri transfer.

Hos Sprout får Victor ‘Staehr’ Staehr også selskab af en anden dansker i form af 26-årige Rasmus 'raalz' Steensborg, der blev hentet ind i den tyske organisation i august.

Transfertid

Januar og vinterpausen markerer starten på en af de hektiske perioder i Counter-Strike-verdenen, hvad angår transfers. Der har således også været gang i den i de tyske klubber, hvor Nicklas 'gade' Gade i slutningen af december blev sat på bænken i BIG til fordel for tyskeren Josef 'faveN' Baumann, der skiftede til den tyske storebror fra Sprout.

Det har skabt plads til Victor ‘Staehr’ Staehr på Sprout-holdkortet, hvor transferen af det unge stortalent forventes endeligt offentliggjort i slutningen af denne uge.

Annonce:

På Sprout-holdkortet mangler der dog en enkelt spiller, før holdet kan kalde sig endeligt fuldendt. Det skyldes, at polske Kamil 'KEi' Pietkun, i sidste uge meldte ud, at han forlod den tyske organisation for at vende hjem til rødderne på den polske scene.

Går skiftet igennem kan Sprouts holdkort meget vel ende med at se ud som følger:

  • Rasmus 'raalz' Steensborg

  • Fritz 'slaxz-' Dietrich

  • Timo 'Spiidi' Richter

  • Victor ‘Staehr’ Staehr

  • Danny 'BERRY' Krüger (træner)

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Hvor mange andre farlige forbrydere går rundt på fri fod ved ’en fejl’?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: