Annonce:
Annonce:

Dansk tophold skifter ud

Ledelsen i ECSTATIC har ikke været tilfreds med holdets resultater, og det koster derfor en spiller pladsen på holdkortet.

Resultaterne var ikke tilfredsstillende, og det er gået ud over Casper ‘Cabbi’ Jensen, som ses her på billedet (Foto: HLTV.org)
Resultaterne var ikke tilfredsstillende, og det er gået ud over Casper ‘Cabbi’ Jensen, som ses her på billedet (Foto: HLTV.org)
Annonce:
Følg E-sport

Onsdag aften smed det danske hold ECSTATIC en bombe på CS:GO-scenen, da holdet bænkede Casper ‘Cabbi’ Jensen efter at have kvalificeret sig til en stor turnering i Australien få dage forinden.

Som erstatning for ‘Cabbi’ har ECSTATIC hentet Magnus ‘Nodios’ Olsen ind i varmen direkte fra Tricked, som blandt andet huser den tidligere Astralis-spiller Philip ‘Lucky’ Ewald.

‘Nodios’ har tidligere i karrieren repræsenteret Copenhagen Flames, AGF og x6tence, hvor han blandt andet spillede sammen med Rasmus ‘HooXi’ Nielsen, som nu er kaptajn for verdens bedste CS:GO-hold, G2.

Udskiftningen på Danmarks sjette bedste hold sker på baggrund af holdets mislykkede kvalifikation til den kommende major i Paris, der svarer til verdensmesterskabet i CS:GO.

- Efter vi missede kvalifikationen til RMR-turneringen og derfor også til majoren, følte vi, at der var brug for en udskiftning. På samme tidspunkt blev ‘Nodios’ ledig, hvilket gjorde beslutningen lidt nemmere, da alle, der følger den danske scene, kender hans niveau.

- Vi er naturligvis meget glade for, at ‘Nodios’ slutter sig til holdet. Vi mener, at han er en vigtig brik i at få vores hold til det næste niveau, udtaler ECSTATIC’s vicedirektør, Jeppe Taggatz Jensen, i pressemeddelelsen.

Allerede på lørdag kan ‘Nodios’ få debut for ECSTATIC, når han og resten af holdet skal forsøge at kvalificere sig til BLAST Premier Spring Showdown 2023, hvor blandt andet fnatic og NIP stiller op med danske spillere.

Udover ‘Nodios’ tæller holdet Tobias ‘kraghen’ Kragh Jensen, Jason ‘salazar’ Salazar, Jonas ‘Queenix’ Dideriksen, Marcus ‘maNkz’ Kjeldsen og træneren Teis ‘tmL’ Løwenstein.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Præster, pædofili og børneporno
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: