Annonce:
Annonce:

Danske kaptajner booker billet til Royal Arena

Første skridt mod BLAST Premier Fall Finals, som spilles i Royal Arena til november, blev taget i weekenden, og selvom kvalifikationen glippede for både Astralis og Heroic, så sikrede to danske holdkaptajner pladsen

Rasmus 'HooXi' Pallisgaard er holdkaptajn for G2, og de tog søndag aften sejren over Vitality og sikrede dermed pladsen til BLAST Premier Fall Finals i Royal Arena. Foto: HLTV.org
Rasmus 'HooXi' Pallisgaard er holdkaptajn for G2, og de tog søndag aften sejren over Vitality og sikrede dermed pladsen til BLAST Premier Fall Finals i Royal Arena. Foto: HLTV.org
Annonce:
Følg E-sport

Det blev danske Rasmus 'HooXi' Pallisgaards G2-mandskab, der bliver det sjette hold i Royal Arena, hvor den store BLAST Premier Fall Final-turnering spilles senere på året.

Over de seneste to uger har 12 af verdens bedste hold spillet gruppespil i turneringen, hvor i alt seks hold skulle sendes videre til finaleturneringen i Royal Arena.

Og mens hverken Astralis eller Heroic sikrede billetten, så kunne både FaZe med danske Finn 'karrigan' Andersen som kaptajn samt G2, der som nævnt har danske 'HooXi' ved roret, sikre et sæde i arenaen.

Desuden var også svenske NIP, som har danske Patrick 'es3tag' på holdet, blandt de seks bedste, der dermed er klar til finaleturneringen, hvor præmiepuljen er på over 3,1 millioner kroner, heraf knap 1,5 millioner til vinderen.

Verdensettere trumfer

G2's sejr kom i hus ved at slå Vitality, hvor de to tidligere Astralis-spillere Emil 'Magisk' Reif samt Peter 'dupreeh' Rasmussen til daglig tørner ud.

Gruppespillets bedste hold var verdensetterne fra NaVi samt Liquid og OG, der foruden en billet til BLAST Premier Fall Finals i Royal Arena også tager lidt over 200.000 kroner med hjem.

Sådan endte holdene til BLAST Premier Fall-gruppespillet. De første seks er klar til BLAST Premier Fall Finals i Royal Arena. De hold, der er markeret med fed, har en eller flere danske spillere på holdet.

Hold til BLAST Premier Fall Final

1.-3. - NaVi

1.-3. - Liquid

1.-3. - OG

4.-6. - FaZe

4.-6. - NIP

4.-6. - G2

Hold til BLAST Premier Fall Showdown

7.-9. - Vitality

7.-9. - Heroic

7.-9. - Astralis

10.-12. - BIG

10.-12. - Evil Geniuses

10.-12. - Complexity

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mette har spillet magtbingo hele sit liv
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: