Dansker vinder første turnering siden holdskifte

Danske Frederik ‘acoR’ Gyldstrand skiftede i januar til det europæiske mandskab, mousesports. Nu har han og holdet vundet den første turnering siden skiftet.

Frederik ‘acoR’ Gyldstrand har tidligere også tørnet ud for blandt andre MAD Lions og Tricked (Foto: HLTV.org)
Frederik ‘acoR’ Gyldstrand har tidligere også tørnet ud for blandt andre MAD Lions og Tricked (Foto: HLTV.org)
Følg E-sport

Onsdag bød på triumf til den danske CS:GO-spiller Frederik ‘acoR’ Gyldstrand, der sammen med sit hold, mousesports, gik hele vejen i Snow Sweet Snow-turneringen og foruden æren kan glæde sig over 250.000 kroner i præmie.

Finalepladsen havde mousesports booket efter en sejr over først det bulgarske hold SKADE i kvartfinalen og derefter det svenske storhold fnatic. Overfor ‘acoR’ og mousesports stod det russiske ex-Winstrike, der i semifinalen havde besejret det amerikanske hold Evil Geniuses, der for nylig slog Astralis.

Onsdagens finale startede som en tæt affære. De to hold måtte ud i tre gange overtid, før mousesports kunne tage første bane-sejr med cifrene 25-22.

Herefter ventede endnu en tæt bane, der ligeledes endte i overtid. Denne gang var en gang overtid dog nok, før mousesports vandt banen 19-17 og dermed samlet 2-0 i kampen, der spilles bedst af tre.

Udover æren kan mousesports glæde sig over 250.000 kroner.

Første turneringssejr siden holdskifte

Sejren i Snow Sweet Snow var samtidig danskerens første triumf med mousesports, som han skiftede til i januar i år. Her kom han til fra MAD Lions. Tidligere i karrieren har han også tørnet ud for Norths akademihold og Tricked.

Netop Tricked var også med til Snow Sweet Snow-turneringen, men trods et vellykket gruppespil blev Tricked slået ud i første slutspilsrunde.

Vejen til sejr var en smule kortere for ‘acoR’ og mousesports, der qua deres plads som nummer 18 i verden var blandt de fire inviterede hold, der kom ind i turneringen i kvartfinalerne.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den 4. november 2020 forgreb Danmarks regering sig på demokratiet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind