Annonce:
Annonce:

Dansker vippet af pinden

Danske Finn 'karrigan' Andersen må tage til takke med andenpladsen på verdensranglisten, der mandag blev opdateret. Og så haler Astralis ind på Heroic

Finn 'karrigan' Andersen (t.h.) må overlade verdensranglistens førsteplads til Aleksandr 's1mple' Kostyliev (t.v.) og resten af NaVi. Foto: HLTV.org
Finn 'karrigan' Andersen (t.h.) må overlade verdensranglistens førsteplads til Aleksandr 's1mple' Kostyliev (t.v.) og resten af NaVi. Foto: HLTV.org
Annonce:
Følg E-sport

Der er et nyt hold på verdensranglistens førsteplads, efter den opdaterede liste landede mandag aften.

Her er FaZe, hvor danske Finn 'karrigan' Andersen er holdkaptajn, nemlig røget ned på andenpladsen, og ukrainske NaVi med superstjernen Aleksandr 's1mple' Kostyliev på holdet har i stedet overtaget førstepladsen.

Den forbedrede placering kommer blandt andet på baggrund af BLAST Premier Spring Final i Lissabon, som NaVi vandti juni, hvor de i semifinalen smadrede FaZe noget så eftertrykkeligt.

Lige nu er megaturneringen IEM Cologne i fuld gang, men HLTV, som udgiver verdensranglisten, understreger, at turneringen som helhed ikke tælles med i listen endnu, da den endnu ikke er færdig.

Slutspillet løber af stablen i weekenden, hvor kvartfinalerne spilles fredag, semifinalerne lørdag og finalen søndag. Her er NaVi og FaZe havnet i hver deres semifinale.

Astralis haler ind

Annonce:

Længere nede på verdensranglisten har Astralis forbedret sin placering med én enkelt plads og er således nummer 11 i verden nu.

Det er én plads under Danmarks bedste hold, Heroic, som indtager 10. pladsen og dermed er det eneste danske mandskab i top 10.

Der er dog rigeligt med danskere i toppen af listen. Således har holdkaptajnerne for både nummer to og tre, FaZe og ENCE, danske pas, ligesom også Vitality, der indtager femtepladsen, har den tidligere Astralis-duo Peter 'dupreeh' Rasmussen, Emil 'Magisk' Reif i stald.

Sidst men bestemt ikke mindst har NIP, som ligger nummer ni i verden, danske Patrick 'es3tag' Hansen på holdkortet, mens også Nicolai 'device' Reedtz er en del af NIP. Han er dog sygemeldt for tiden.

Top 15 i verden er:

 1. NaVi - 935 point

 2. FaZe - 915 point

 3. ENCE - 598 point

 4. Cloud9 - 558 point

 5. Vitality - 483 point

 6. G2 - 455 point

 7. BIG - 359 point

 8. FURIA - 358 point

 9. NIP - 350 point

 10. Heroic - 337 point

 11. Astralis - 319 point

 12. Spirit - 289 point

 13. Movistar Riders - 261 point

 14. MOUZ - 212 point

 15. OG - 204 point

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Nej tak, Søren Pape - du skal ikke være statsminister
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: