Danskere leverer sensation

Tirsdag slog Copenhagen Flames det russiske CS:GO-hold Gambit, der er blandt de absolut bedste i verden.

Magnus ‘Nodios’ Olsen var den spiller fra Copenhagen Flames, der skød flest i kampen mod verdens fjerdebedste hold (Foto: HLTV.org)
Magnus ‘Nodios’ Olsen var den spiller fra Copenhagen Flames, der skød flest i kampen mod verdens fjerdebedste hold (Foto: HLTV.org)

Copenhagen Flames bliver ved med at imponere på den store scene i CS:GO.

Mandag rykkede de op blandt de 30 bedste hold i verden og spillede sig samtidig videre i Snow Sweet Snow 2-turneringen. Tirsdag stod de så i kvartfinalen mod det russiske hold Gambit, der ligger nummer fire i verden.

Gambit har senest vundet IEM Katowice-turneringen, der er en af verdens største CS:GO-turneringer, men det lod ikke til at skræmme det danske mandskab.

Ganske vist vandt Gambit den første bane i kampen, hvor der spilles bedst af tre, men herefter tog Copenhagen Flames over. Særligt Magnus ‘Nodios’ Olsen viste storform og skød flest af alle på danskerholdet. De to næste baner vandt Copenhagen Flames og tog dermed sejren 2-1.

Det affødte mange og store roser på de sociale medier.

Semifinale venter

Onsdag skal holdet i kamp i semifinalen, hvor modstanderen er det polske hold AGO, der også har overrasket i Snow Sweet Snow 2-turneringen. De har på vejen slået svenske NIP ud og vandt faktisk det seneste opgør mod Copenhagen Flames som blev spillet for en uge siden.

Finalen i turneringen spilles onsdag aften. Vinder Copenhagen Flames hele turneringen, kan de se frem til 250.000 kroner i præmiepenge.

Semifinalen spilles onsdag klokken 12:00 og kan følges gratis på Twitch.