Annonce:
Annonce:

Disse to skal forsvare Danmarks ære

Efter gruppespillet i IEM Summer-turneringen er afviklet, er både Heroic og Astralis sendt ud af turneringen. Der er dog dansk islæt på det internationale hold OG.

Valdemar ‘valde’ Vangså har tidligere tørnet ud for blandt andre North. Han har været en del af OG siden december 2019. (Foto: HLTV.org)
Valdemar ‘valde’ Vangså har tidligere tørnet ud for blandt andre North. Han har været en del af OG siden december 2019. (Foto: HLTV.org)
Annonce:
Følg E-sport

Søndag aften blev de sidste hold fundet til slutspillet i IEM Summer-turneringen.

Gruppespillet i den store CS:GO-turnering blev skudt i gang torsdag i sidste uge, og de to danske storhold Heroic og Astralis er begge ude af turneringen.

Det samme er FunPlus Phoenix, Complexity og NIP, der alle har dansk islæt på holdkortene. Dermed skal blikket vendes mod det internationale mandskab OG, hvis man gør sig forhåbninger om rød-hvid triumf.

Her er der både de to danskere Valdemar ‘valde’ Vangså og Nikolaj ‘niko’ Kristensen på holdkortet samt Casper ‘ruggah’ Due som træner.

Foruden OG er også G2, Vitality, Evil Geniuses, Virtus.pro og verdensetterne fra Gambit klar til slutspillet, der skydes i gang fredag i denne uge.

Verdensettere sender danskere ud

Annonce:

Russiske Gambit, der topper verdensranglisten, sendte fredag aften Astralis ud af turneringen. Efterfølgende stod de overfor Complexity, der har danskerne Benjamin ‘blameF’ Bremer og Kristian ‘k0nfig’ Wienecke på holdet, og var russerne igen stærkest og spillede sig videre i turneringen.

Søndag aften skulle grupperne i turneringen så endeligt afgøres, og gruppevinderne kunne booke plads direkte i semifinalen, mens de to andre hold fra hver gruppe må en tur i kvartfinalen først. Det er endt med følgende opgør:

  • Kvartfinaler - Fredag d. 11. juni
    • 16:45 - Gambit vs. Evil Geniuses
    • 20:00 - Vitality vs. Virtus.pro
  • Semifinaler - Lørdag d. 12. juni
    • 16:45 - G2 vs. Gambit/Evil Geniuses
    • 20:00 - OG vs. Vitality/Virtus.pro

Alle kampene kan ses gratis på ESL’s Twitchkanal.

Finalen i turneringen spilles søndag klokken 16:00, og vinderen af turneringen kan se frem til 611.000 kroner, mens andenpladsen får 256.000 kroner.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hun vil død og pine med i en regering
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: