Dødelig virus splitter hold

To tidligere major-vindere smutter fra kinesisk hold på grund af faren for coronavirus

Foto: Jacob Ehrbahn
Foto: Jacob Ehrbahn

Køb adgang til at se AGF, Brøndby og FCKs kampe til Atlantic Cup her.

Det er ikke meget, man har set til Rustem 'mou' Telepov og Mihail 'Dosia' Stolyarov på de store CS:GO-scener den seneste tid.

De to spillere, der sammen med Gambit højst overraskende vandt en major i 2017, blandt andet ved at slå Astralis i semifinalen, har i et halvt år siddet på bænken i netop Gambit, og det fik dem således til at skifte hold i december.

Turen gik til Kina, nærmere bestemt holdet OneThree, men efter knap to måneder ser det forhold nu ud til at stoppe.

Helbredsrisikoen ved at befinde sig i Kina, hvor det nyopdagede coronavirus ifølge kinesiske myndigheder allerede har krævet over 100 menneskeliv, er simpelthen for stor, skriver 'mou' på Twitter.

- På baggrund af den nyeste udvikling med coronavirus i Kina vil vi ikke deltage for OneThree i forsøget på at kvalificere os til Minoren.

- Når det er sagt, så vil vi gerne annoncere, at vi begge igen er frie på markedet.

Udbredelsen af coronavirus fik også WESG til at aflyse Asian-Pacific-finaleturneringen, der skulle være afholdt i Macau mellem den 16. og 18. februar.

Det er endnu uvist, hvor og hvornår turneringen vil blive spillet.

Holdkaptajn for MAD Lions, Nicolaj 'HUNDEN' Petersen, ved et tidligere event under Trickeds faner. CS:GO - Vi er Danmarks næstbedste CS-hold

North vandt i december DreamHack Open Sevilla. Foto: Jonas Kekko CS:GO - NICE! Kom helt tæt på dansk triumf

Patrik 'f0rest' Lindberg sluttede sig som den sidste til det nye Dignitas. Foto: BLAST CS:GO Legendarisk CS:GO-hold vender tilbage

2 kommentarer
Vis kommentarer