Exit giver danskere kæmpe chance

MAD Lions har trukket sig fra den lukkede europæiske minor-kvalifikation

Complexity og 'blameF' overtager MAD Lions plads.  Foto: Jak Howard/BLAST
Complexity og 'blameF' overtager MAD Lions plads. Foto: Jak Howard/BLAST

Den enes død, den andens brød.

MAD Lions bænkede i ugen holdets kaptajn Nicolai ’HUNDEN’ Petersen, og den beslutning har så fået en anden konsekvens for holdet, der fredag trak sig fra den lukkede europæiske minor-kvalifikation, der kan give en billet til den europæiske minor-kvalifikation forud for majoren i Rio i maj.

I stedet bliver det så Complexity, der er blevet bedt om at træde ind i kvalifikationen i stedet for danskerne. Og det er heller ikke så skidt, hvis man ser det med rød-hvide briller.

Complexity har nemlig Benjamin ’blameF’ Bremer og Kristian ’k0nfig’ Wienecke på holdet.

De to danskere imponerede voldsomt med holdkammeraterne, da der i januar blev spillet BLAST Premier i London. Her slog Complexity både Astralis og Vitality, og selv om holdet sidenhen skuffede voldsomt ved at ryge ud af alle kvalifikationsturneringer forud for majoren i maj.

Nyheden om at Complexity får en ny chance for at nå majoren i Rio falder da også på et tørt sted for ’blameF’, der på Twitter fredag viste sin begejstring.

- Jeg er så fucking lykkelig at jeg ikke engang kan beskrive det – vi får en ny chance YEEEEEEEES, skriver ’blameF’.

Complexity har dog ikke al tid i verden til at forberede sig, da holdet allerede skal i kamp klokken 15.00 lørdag mod verdensranglistens nummer 32, Sprout.

Complexity indtager selv 15. pladsen, og ender holdet i top otte ved den lukkede minor-kvalifikation, vil holdet gå videre til den officielle minor.

Der er ikke penge til at have både et professionelt herre- og kvindehold hos Copenhagen Flames. CS:GO Dansk hold lukker

'Kjaerbye' under weekendens DreamHack Open Sevilla, hvor han blev turneringens MVP. Foto: Joao Perreira CS:GO North-stjerne: Har ikke været godt nok

Peter 'Dupreeh' Rasmussen blev sidste år kåret som årets 5. bedste spiller. Arkivfoto: Jonas Olufson CS:GO Dansk stjerne falder på årsliste