Henter spiller fra konkurrent

Tricked har fundet en ny spiller, som skal svinge taktstokken på CS:GO-holdet.

Mads ‘zyp’ Hermansen skifter fra Alpha til Tricked (Foto: HLTV.org)
Mads ‘zyp’ Hermansen skifter fra Alpha til Tricked (Foto: HLTV.org)

Tricked skifter ud blandt de fem startende spillere, da klubben har hentet Mads ‘zyp’ Hermansen, som erstatter Dennis ‘sycrone’ Nielsen.

22-årige ‘zyp’ ankommer fra Alpha, som han har spillet for i blot en måned.

Tricked vandt sidste sæson af Danmarks bedste CS:GO-liga, Elgiganten Ligaen, og i skrivende stund ligger holdet nummer tre med syv sejre i otte kampe. Det kommer derfor som en stor overraskelse, at holdets kaptajn ryger på porten netop nu.

Det skyldes dog en fastlåst spillestil, og det vil Tricked gerne væk fra.

- ‘sycrone’ er stærk på nogle af fronterne, men holdet blev for låst i systemer, og det frie spil blev glemt. Vi forsøger nu med ‘zyp’ som erstatning og håber på, det er den bedste løsning på den lange bane, fortæller holdets træner, Philippe ‘Winspai’ Mølgaard Ouabaid, der godt kan forstå, at det ser mærkeligt ud.

- Jeg kan godt se, hvordan det ser ud, når man kigger udefra, men udskiftningen har ligget i luften i lang tid. Vores spil har været så letlæseligt, at hvis modstanderne havde brugt bare lidt tid på at anti-strate (lave taktikker specifikt rettet mod én modstander, red.), havde vi nok ikke ligget, hvor vi ligger pt.

Tricked er rangeret som Danmarks femte bedste hold, mens de på verdensranglisten indtager 61. pladsen.

Udover ‘zyp’ er Mathias ‘PR1mE’ Carlsen, Philip ‘Lucky’ Ewald, Andreas ‘kiR’ Kirstein og Oliver ‘kwezz’ Rasmussen en del af Trickeds startfemmer.

‘sycrone’ har ikke ønsket at kommentere Trickeds beslutning om at fjerne ham fra holdkortet.