Annonce:
Annonce:

I aften skal slutspilspladserne fordeles

Mandag aften spilles de sidste kampe i POWER Ligaen, og her skal de seks slutspilshold findes. De forsvarende mestre er i overhængende fare for at misse slutspillet.

René ‘cajunb’ Borg har tidligere i karrieren tørnet ud for både Astralis og North. Han har i løbet af sæsonen hjulpet til som standin for AGF. (Foto: HLTV.org)
René ‘cajunb’ Borg har tidligere i karrieren tørnet ud for både Astralis og North. Han har i løbet af sæsonen hjulpet til som standin for AGF. (Foto: HLTV.org)
Annonce:
Følg E-sport

Dagen er kommet, hvor grundspillet endeligt skal afgøres i POWER Ligaen, og de seks hold til slutspillet skal findes.

Det er allerede på plads, at Atlando Esports og Campus Vejle * Instinct rykker direkte ned, mens QBF og Singularity har sikret sig en plads i top 6, som giver adgang til slutspillet.

Mandag aften byder på syv opgør, der kan vende op og ned på POWER Ligaens placeringer, hvor fem hold er á point og derfor alle kan nå at spille sig i slutspillet. Desuden er AGF lige efter med færre kampe og kan derfor ligeledes nå det eftertragtede slutspil.

CEPTER BITSKINS er blandt de hold, der kan nå slutspillet, og de lægger først for mandag aften mod Atlando Esports, der som bekendt ikke kan undgå nedrykning.

Annonce:

Samtidig med den kamp indleder AGF jagten på slutspil. De ligger lige nu på 10. pladsen og skal dermed i kamp om overlevelse, hvis den placering ikke forbedres. De skal i duel med Astralis Talent, der også skal bruge en sejr, hvis de vil nå slutspillet for første gang i holdets historie.

AGF kan på mirakuløs vis nå en sejr i grundspillet, hvis de gør rent bord i aftenens tre kampe. Det vil i så fald bringe dem á point med QBF, som de møder i allersidste kamp, og da pointlighed afgøres ved indbyrdes opgør, vil AGF tage førstepladsen i grundspillet.

Forsvarende mestre kan misse slutspil

Mens der i aftenens kampe byder på hele ni forskellige hold i aktion, så har tre hold allerede spillet deres 11 kampe i grundspillet. Et af de hold er Tricked, der har vundet de seneste to sæsoner af ligaen.

Denne sæson er dog i overhængende fare for fiasko, da Tricked pt. har 18 point og indtager ligaens fjerdeplads. Det er før aftenens kampe nok til en plads i slutspillet, men flere hold ånder dem i nakken, og hvis resultaterne flasker sig, så må Tricked vinke farvel til slutspillet.

Annonce:

Det hele afgøres som bekendt mandag aften, mens slutspillet løber af stablen 5.-7. juli og vises på DRTV.

Aftenens kampe i POWER Ligaen er som følger:

  • 18:00 - Atlando Esports vs. CEPTER BITSKINS
  • 18:00 - Spirit of Amiga vs. MASONIC
  • 18:00 - AGF vs. Astralis Talent (TV)
  • 19:00 - AGF vs. Spirit of Amiga
  • 19:00 - CEPTER BITSKINS vs. DREAM.gg (TV)
  • 20:00 - MASONIC vs. AaB
  • 20:00 - QBF vs. AGF (TV)

Kampene markeret med (TV) kan ses gratis med danske kommentatorer på Twitch.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Politiske skandaler har siden 2003 udløst 12 kommissioner
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: