Annonce:
Annonce:

Medie: Astralis og NIP er enige - her er prisen for dansk superstjerne

Ifølge mediet skal Astralis have den helt store pengepung frem for at betale overgangssummen for Nicolai 'device' Reedtz.

Tomlen er angiveligt vendt opad, når det kommer til en handel mellem Astralis og NIP om 27-årige Nicolai 'device' Reedtz (t.h.). Foto: HLTV.org
Tomlen er angiveligt vendt opad, når det kommer til en handel mellem Astralis og NIP om 27-årige Nicolai 'device' Reedtz (t.h.). Foto: HLTV.org
Annonce:
Følg E-sport

Nu skulle en aftale mellem NIP og Astralis langt om længe være på plads, og Nicolai 'device' Reedtz ser dermed ud til at vende retur til den danske organisation.

Det skriver mediet Jaxon, der fra en kilde tæt på forhandlingerne mellem de to parter erfarer, at de to organisationer er blevet enige om en pris for den 27-årige dansker.

Det er eftersigende den helt store pengepung, som Astralis skal have op ad lommen, hvis 'device' skal bytte NIP-trøjen ud med en Astralis-trøje.

Nærmere bestemt er det ifølge Jaxons oplysninger i omegnen af 4,4 millioner kroner, som Astralis må smide for at få 'device' tilbage.

Danskeren skiftede i april sidste år til NIP for en sum mellem 4,5 og 6,5 millioner kroner, og han har siden december sidste år været sygemeldt fra NIP.

Siden da har rygterne om hans retur til Astralis flere gange cirkuleret.

Senest i september, hvor Jaxon kunne fortælle, at Astralis og NIP var i dialog om den danske stjerne-AWP'er.

Skulle skiftet gå igennem inden længe, vil 'device' ikke kunne spille i den kommende major for Astralis, i så fald de kvalificerer sig, da holdene ikke må ændre i deres holdkort mellem kvalifikationsturneringen og selve majoren.

Jaxon har kontaktet Astralis, der ikke vil kommentere historien, mens NIP hverken vil be- eller afkræfte historien, skriver mediet.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
BREAKINGBREAKING
Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Vi har et samfund, hvor systemet er blevet vigtigere end borgeren

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: