Mine hænder rystede i finalen

Aleksandr ’s1mple’ Kostyliev vandt fredag aften OMEN Challenge i London

Nogle af verdens bedste Counter-Strike spillere jagtede titlen som bedste skarpskytte. Foto: Jacob Ehrbahn
Nogle af verdens bedste Counter-Strike spillere jagtede titlen som bedste skarpskytte. Foto: Jacob Ehrbahn

I løbet af ugen har flere af verdens bedste Counter-Strike spillere dystet i London om at tage titlen som den bedste skarpskytte.

I specialdesignede baner har spillerne dystet i én mod én, og det var, ikke overraskende, den bedste spiller i verden, Aleksandr ’s1mple’ Kostyliev fra ukrainske Na’Vi, som endte med at tage titlen.

Blandt andet var danske Astralis’ stjernespiller, Nicolai ’Device’ Reedtz, en af feltets store favoritter til at tage titlen, men også han måtte bøje sig til ’s1mple’ i semifinalen, selv om ’Device’ slap ud af gruppespillet som nummer et.

200.000 i hånden
Efter ’s1imple’ fik skudt danske ’Device’ i sænk i semifinalen ventede den franske spiller Nathan ’NBK’ Schmitt, der for nyligt blev bænket hos det franske hold Vitality.

Og finalen blev en ægte neglebider om at komme først til 35 runder.

Frem og tilbage med skiftende våben, fra håndpistolen Dessert Eagle til den store AWP, kæmpede de to kombattanter om æren og de 30.000 dollars – 200.000 danske kroner – som vinderen fik med hjem. Efter en nervepirrende sidste runde var det dog ’s1imple’, som kunne kalde sig for vinder af OMEN Challenge.

- Det var så seriøst – jeg svedte, og det var svært for mig at forstå, at jeg var ved at tabe til mine følelser. Mine hænder rystede efter den her finale, og det føltes som om, at jeg havde slået Astralis, lød det med et grin fra Aleksandr ’s1mple’ Kostyliev til hltv.org efter finalen.

Med titlen som vinder af OMEN Challenge kan ’s1mple’ begynde at forberede sig på DreamHack Masters i Malmø, hvor han sammen med Na’Vi er en af favoritterne til at vinde.

DreamHack Masters Malmø spilles fra den 1.-6. oktober.

Kent Nielsen har stadig ikke fundet formlen på succes eller sejre i Silkeborg. Nyt nederlag søndag - denne gang til Lyngby, som vandt 3-2. Foto: Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix Superligaen Mareridtet fortsætter: Målene væltede ind
Paul Pogba og Manchester United får det svært mod West Ham. Foto: Carl Recine/Ritzau Scanpix Betting Spiltips: Hammers holder United i skak
Barcelona måtte lørdag indkassere et nyt nederlag, da holdet tabte 0-2 til Granada. Foto: Marcelo del Pozo/Ritzau Scanpix Spansk fodbold Værste start i 25 år: 'En katastrofe'

0 kommentarer
Vis kommentarer