- NICE! Kom helt tæt på dansk triumf

Counter-Strike-holdet North har delt en video af holdets kommunikation fra finaletriumf i december

Der er ikke noget som at få et kig ind bag kulissen, når tingene rigtig spidser til. Hvad siger spillerne egentlig til hinanden på serveren, når granaterne flyver og B bliver løbet over ende?

Netop det har det har den danske Counter-Strike-organisation North givet et godt bud på i løbet af ugen, hvor organisationen har uploadet en video af holdets interne kommunikation fra de sidste runder af finalen ved DreamHack Open i Sevilla tilbage i december.

North vandt trofæet med en sejr på 2-1 over CR4ZY, og herunder kan du således høre, hvordan det egentlig forløb - set fra spillernes synspunkt.

North spiller netop nu DreamHack Open i Leipzig, årets første turnering, hvor holdet er i samme gruppe med de to danske hold MAD Lions og Heroic.

North slog fredag Sprout, men tabte danskerderbyet mod MAD Lions fredag aften. MAD Lions slog Heroic tidligere på dagen.

Mathieu ’zyw0o’ Herbaut var 2019's bedste Counter-Strike-spiller. Foto: Team Vitality CS:GO Fransk CS-maskine er verdens bedste

’Magisk’ er for første gang i top fem over verdens bedst spillere. Foto: Stephanie Lindgren/BLAST CS:GO For første gang: Magisk placering til stjerne

0 kommentarer
Vis kommentarer