Officielt: Nyt CS:GO-hold på plads

Team Secret bekræftede i dag holdets tilbagevenden til Counter-Strike

Følg E-sport

Det er ikke fordi de har forsøgt at holde det skjult.

De seneste dage har Team Secret teaset så rigeligt for, at de snart ville være tilbage i CS:GO, som organisationen forlod i 2017. Dengang havde holdet et særdeles succesfuldt kvindehold, med blandt andre danske Michaela 'Mimi' Lintrup.

Nu er tiden så kommet til at starte forfra, og denne gang har organisationen valgt at kaste sin kærlighed over et herrehold.

Afslører talkombination stor retur til CS:GO?

I en pressemeddelelse siger holdets direktør, John Yao, at selv om det nye hold kun har brugt kort tid sammen, så forventer organisationen store ting i 2020.

- CS:GO er et spil, som vi har udforsket de seneste seks måneder, og vi er glade for at annoncere et ekstremt ungt og lovende hold.

- Selv om holdet ikke har kendt hinanden så længe, så har de allerede vist potentiale til at blive et af de store hold i CS:GO, og vi ser frem til at bruge organisationens ressourcer på at udvikle spillerne.

CS:GO-stjerner får ny legeplads

Team Secret består af Flatron 'juanflatroo' Halimi (Albanien), Dionis 'sinnopsyy' Budeci (Albanien), Filip 'tudsoN' Tudev (Polen), Rigon 'rigoN' Gashi (Schweiz) og Guy 'anarkez' Trachtman (Israel).

Du kan se holdets præsentationsvideo her.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner endnu en katastrofe

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+