Rygte: Astralis og co. på vej til Brasilien

Rygterne svirrer om den næste Counter-Strike major, og de mest vedholdende af slagsen placerer den i Brasilien

Astralis kan måske se frem til at skulle forsvare deres major i Brasilien. Foto: Jonas Olufson
Astralis kan måske se frem til at skulle forsvare deres major i Brasilien. Foto: Jonas Olufson
Følg E-sport

Der er stor passion hos sportsfans i Brasilien. Og esport er ingen undtagelse. Det har de professionelle CS:GO-spillere mærket flere gange, for eksempel ved Dreamhack Open i Rio i år, eller ved ESL One: Belo Horizonte sidste år, hvor atmosfæren var elektrisk, og enkelte gange i Belo Horizonte blev decideret fjendtlig over for modstanderhold.

Og de brasilianske fans kan nu se frem til at blive publikum ved den største Counter-Strike turnering af dem alle: Majoren.

Ifølge hjemmesiden dbltap.com er det den store turneringsarrangør ESL, der har landet værtsskabet for den første major af to i 2020. Turneringen finder sted i Rio de Janeiro og kommer angiveligt til at bære navnet ESL One Rio Major.

Guldregn over danske CS-hajer i USA

Dansk CS-træner scorer vild pris

Det er syvende gang, ESL er vært for en major. Sidste gang var ved IEM Katowice i år, hvor Astralis vandt turneringen og førstepræmien på hele 500.000 amerikanske dollars.

Det er første gang, at en major kommer til Brasilien, men brasilianerne og majors er ikke helt fremmede. Det nuværende Made in Brazil-hold har vundet to majors tilbage i 2016, da holdet spillede under Luminosity’s banner.

ESL har ikke be- eller afkræftet, at den næste major skal til Rio de Janeiro, men andre har muligvis allerede afsløret dem. På sin Instagram-profil siger en af verdens bedste spillere, Aleksandr ’S1mple’ Kostyliev, at den næste major er i Brasilien.

Mere fra Ekstra Bladet+

Mettes skamløse spinshow

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+