Skæbnekampe i vente for danske storhold

Torsdag er første prøvelse for Astralis og Heroic, når de i hver deres kamp skal kæmpe om en plads i semifinalen til ESL Pro League-slutspillet.

Emil ‘Magisk’ Reif (i midten) og resten af Astralis spiller torsdag aften om en plads i semifinalen til ESL Pro League (Foto: HLTV.org)
Emil ‘Magisk’ Reif (i midten) og resten af Astralis spiller torsdag aften om en plads i semifinalen til ESL Pro League (Foto: HLTV.org)
Følg E-sport

Torsdag går det igen løs for de danske stjernemandskaber Astralis og Heroic i CS:GO-turneringen ESL Pro League.

Efter et veloverstået gruppespil i marts går turneringen nu ind i den sidste del af slutspillet, inden finalen venter søndag i denne uge.

Begge de danske hold vandt hver deres gruppe og skal derfor i kamp torsdag. Her brager Astralis sammen med russiske Gambit klokken 19:00, hvor en sejr vil udløse en plads i semifinalen, mens et nederlag vil betyde en plads i kvartfinalen.

I dagens anden kamp er det et klassisk arvefjendeopgør mod de svenske naboer. Her møder Heroic nemlig NIP i et opgør, der ligesom i Astralis’ tilfælde kan udløse en plads i semifinalen eller kvartfinalen.

‘Dansk’ underdog venter i kvartfinalen

Det er ikke kun Astralis og Heroic, der sørger for Dannebrogs tilstedeværelse i turneringen. For også på det internationale mandskab Complexity er der rød-hvide farver. Holdkaptajnen er Benjamin ‘blameF’ Bremer, mens også Kristian ‘k0nfig’ Wienecke er på holdkortet.

Complexity imponerede alt og alle i weekenden, da de efter at have sluttet toer i deres gruppe, stod over for det russiske mesterhold NaVi, der lige nu topper verdensranglisten.

Det skræmte tilsyneladende ikke ‘blameF’ og kompagni, der vandt kampen 2-0. Og dagen efter gentog de så bedriften og slog Virtus.pro ud. De er derfor klar til kvartfinalen, hvor det gælder den ene af taberne af aftenens kampe.

Dagens kampe i ESL Pro League er som følger:

  • Klokken 15:30 - Heroic vs. NIP
  • Klokken 19:00 - Gambit vs. Astralis

Fredag, lørdag og søndag spilles så kvartfinaler, semifinaler og finale. Kampene kan ses på TV 2 PLAY eller på Twitch.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den 4. november 2020 forgreb Danmarks regering sig på demokratiet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind