Annonce:
Annonce:

Succestræner forlænger ikke med dansk storhold

Efter lidt over et år på sidelinjen vil den danske træner prøve nye udfordringer, skriver han i en pressemeddelelse

Annonce:
Følg E-sport

Heroics træner, Nicolai ‘HUNDEN’ Petersen, kommer ikke til at sætte sin signatur på en ny kontrakt med det danske storhold.

Det skriver den 30-årige CS:GO-træner i en pressemeddelelse onsdag.

I pressemeddelelsen takker han både Heroic og især spillerne for de seneste 15 måneder, hvor det er blevet til flere triumfer, heriblandt ESL One Cologne, som Heroic vandt i august sidste år.

- Det, Heroic og jeg har opnået gennem de sidste 15 måneder, har været fantastisk. Heroic er blevet en fast del af toppen og har vundet flere trofæer i 2020 og 2021. Jeg er utrolig glad for mit eventyr i Heroic med ‘cadiaN’, ‘stavn’, ‘TeSeS’, ‘b0RUP’, ‘niko’, ‘sjuush’ og ‘refrezh’ og alt, vi har opnået sammen både på det professionelle og personlige plan, skriver ‘HUNDEN’.

Desuden kommer han han ind på, at tiden er inde til nye udfordringer.

Annonce:

- Gennem de sidste par måneder har jeg forhandlet om forlængelse med Heroic, men er kommet til den erkendelse, at jeg gerne vil starte et nyt kapitel i min karriere.

Nicolai ‘HUNDEN’ Petersen har været træner for Heroic siden april 2020, og i tiden med ham som træner, har holdet for alvor givet Astralis kamp til stregen. Blandt andet har Heroic i en periode været oppe som nummer 1 i verden ad flere omgange.

Det kommer dog ikke som en overraskelse for CS:GO-miljøet, der senest måtte se Heroic tage til IEM Cologne-turneringen tidligere denne måned uden ‘HUNDEN’. Dengang ønskede hverken Heroic eller træneren at kommentere episoden.

Ekstra Bladet har været i kontakt med ‘HUNDEN’, der dog ikke ønsker at kommentere på, hvornår han stopper i Heroic. Det står derfor ikke klart, om træneren kommer til at være på sidelinjen hos Heroic, når de efter sommerpausen tager hul på de næste turneringer.

Heroic skal efter planen i ilden igen 16. august, når de tager hul på ESL Pro League sæson 14. Her er de havnet i gruppe med blandt andre Astralis.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Støjberg er bare på toppen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: