Annonce:
Annonce:

Superstjerne henvendte sig til dansk holdkaptajn efter VM-semifinalen

I en ny dokumentar kommer man helt tæt på blandt andre danske Casper 'cadiaN' Møller under CS:GO-majoren i Rio i november.

Casper 'cadiaN' Møller er kendt for at vise sine følelser på scenen. Det får man også at se i den nye dokumentar, som BBC har lavet i samarbejde med ESL.
Casper 'cadiaN' Møller er kendt for at vise sine følelser på scenen. Det får man også at se i den nye dokumentar, som BBC har lavet i samarbejde med ESL.
Annonce:
Følg E-sport

Det blev som bekendt ikke til den helt store triumf for Heroic, da de i november sidste år nåede finalen ved IEM Majoren i Rio og tabte til Outsiders.

Men ikke desto mindre var det det hidtil bedste resultat ved en major for samtlige fem danskere, og særligt holdets kaptajn, 27-årige Casper 'cadiaN' Møller, lod følelserne få frit spil, som man så ofte har set det fra danskeren.

Under majoren i Rio fulgte et kamerahold fra BBC i hælene på blandt andre 'cadiaN', og i samarbejde med ESL er der netop udkommet en dokumentar, "Game and Glory", der tager udgangspunkt i megaturneringen, og blandt andre 'cadiaN' og Heroics jagt på triumfen.

Efter semifinalesejren over FURIA, da den danske kaptajn og resten af Heroic-mandskabet er på vej hen til minibussen, der skal køre spillerne fra arenaen til hotellet, går de forbi verdens bedste CS:GO-spiller Oleksandr 's1mple' Kostyliev, som står med et par andre og ryger. Og her henvender den ukrainske NAVI-stjerne sig til danskeren.

- Hvis du ikke vinder i morgen, så vil jeg hade dig resten af mit liv, lyder det jokende fra 's1mple', som fortsætter:

- Held og lykke i morgen.

Kommer du til at være i arenaen?, spørger 'cadiaN' så.

- Ja. Jeg kommer og kigger og hepper på dig, lyder svaret fra den ukrainske superstjerne.

Foruden episoden mellem 'cadiaN' og 's1mple' byder dokumentaren også på et telefonopkald mellem Heroic-kaptajnen og hans mor lige efter semifinalesejren over FURIA, ligesom man også kommer med hjem til 'cadiaN' på Vesterbro i København.

Dokumentaren kan ses gratis på YouTube her.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Læs mere

Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Politiet udskrev snydebøder og bør undersøge dem
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: