- Vi spiller det bedste nogensinde

Astralis-profilen Peter 'Dupreeh' Rasmussen glæder sig over semifinalesejren ved IEM Beijing

Peter 'Dupreeh' Rasmussen var svært tilfreds efter sejren over FaZe Clan. Foto: Ritzau/Scanpix
Peter 'Dupreeh' Rasmussen var svært tilfreds efter sejren over FaZe Clan. Foto: Ritzau/Scanpix
Følg E-sport

Det var lidt af en nedtur, som det danske Counter-Strike-hold Astralis skulle have rystet af sig, da holdet tidligere på ugen indledte IEM Beijing.

For blot en uge siden måtte danskerne, både spillere og fans, skuffede forlade Royal Arena i København, da det ikke lykkedes Astralis at komme helt til tops ved BLAST Pro Series. Årets helt store højdepunkt for Astralis.

Dengang var det blandt andre FaZe Clan, der udspillede Astralis ved at vinde 16-2. Meget ukarakteristisk for det danske mandskab, der sjældent bliver kørt over på så overbevisende måde.

Astralis ydmyger stjerner

CS-legende kunne have været kriminel

Lørdag formiddag var hævnens time dog kommet mod FaZe Clan, der også vandt turneringen i København. Med de uhørte cifre 16-0 og 16-2 spillede Astralis sig i finalen ved IEM Beijing.

En stærk måde at give svar på tiltale, lyder det fra Peter 'Dupreeh' Rasmussen, der var flyvende på første map.

- Vi havde måske lidt at bevise over for os selv i forhold til vores præstation i København, hvor vi ekstremt gerne ville vise os fra vores bedste side. I dag viser vi så lidt af vores topniveau, for vi spiller noget af det bedste Counter-Strike, vi nogensinde har gjort.

Dansk storhold rejser sig

- Vi vinder 32-2 over to maps, og det er nok det største, vi nogensinde har vundet i en bedst ud af tre. Vi gør det så i en semifinale over FaZe, som med nogle af verdens bedste spillere på holdet vandt BLAST i København for bare en uge siden.

- Det giver et godt billede af det, vi arbejder med i Astralis - altid at kigge frem, og aldrig gå helt ned, trods bump på vejen, siger 'Dupreeh'.

KKK-hætter og hagekors: Berygtede hooligans i Danmark

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner endnu en katastrofe

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+