Dansk e-spiller storhitter på Reddit: Er lynhurtig med sniperen

Jakob 'JUGi' Hansen viser i disse dage prøver på sine evner i Counter-Strike: Global Offensive ved Intel Extreme Masters Katowice

Jakob 'JUGi' Hansen er et stort talent i Counter-Strike: Global Offensive. Foto: RFRSH Entertainment
Jakob 'JUGi' Hansen er et stort talent i Counter-Strike: Global Offensive. Foto: RFRSH Entertainment

At Danmark er blandt verdens absolut bedste nationer i Counter-Strike: Global Offensive, er der efterhånden ikke meget tvivl om. Med tre hold i top 17 og danskere på nogle af de andre tophold er Danmark som regel med helt fremme på de store scener.

Det er også tilfældet i disse dage, hvor der spilles en af årets mest prestigefyldte turneringer i Polen, nemlig Intel Extreme Masters Katowice. Her dyster 16 hold om trofæet og en samlet præmiepulje på hele 3 millioner kroner.

På denne store scene er der en ung dansker, som med sine præstationer storhitter på det store forum Reddit.

Jakob 'JUGi' Hansen fra det danske hold Heroic, viste nemlig storspil med sniperen, også kaldet AWP'en, i Counter-Strike: Global Offensive.

Sådan så det ud, da North deltog i et større esportsevent i Royal Arena sidste år. Foto: Rasmus Flindt Pedersen/Ritzau Scanpix E-Sport Tid til dansk revanche: Næste VM-vært er offentliggjort

Det 20-årige stortalent formåede nemlig i en presset situation at skyde hele tre fra modstanderholdet på meget tæt hold, hvilket er alt andet end optimalt med sniperen.

- What the fuck, skriver brugeren N1ko55315 til videoen på Reddit, mens resten af diskussionen mest af alt går på, hvorvidt Jakob 'JUGi' Hansen er blandt verdens fem bedste sniper-spillere i Counter-Strike: Global Offensive.

Du kan se den imponerende præstation herunder, som var i kampen mellem Heroic og polske Virtus Pro:

Astralis på kurs mod succes
Der har dog også været masser af anden dansk succes ved den store polske turnering, som kører frem til søndag, hvor finalen spilles.

Astralis har nemlig blæst al modstand til side og har blandt andet slået storholdet SK Gaming fra Brasilien, og hvis Danmarks bedste Counter-Strike: Global Offensive-hold vinder over amerikanske Team Liquid torsdag, er de klar til semifinalerne lørdag.

Ukrainske Oleksandr 'S1mple' Kostyliev er allerede en stor stjerne i Counter-Strike: Global Offensive, og nogle af de penge, som han har tjent, har han brugt på at skaffe sig et lækkert hjem. Foto: Adela Sznajder, Dreamhack E-Sport Enhver gamers drøm: Stjernen viser sin kæmpe-lejlighed frem

North og Heroic, som er de to andre danske hold i turneringen, har haft nogle mere blandede præstationer. Begge kæmper for livet i turneringen, når de to hold møder hinanden torsdag klokken 12.00.

Alle tre danske hold spiller med relativt nye holdopstillinger, efter der i februar var stor udskiftning på de danske hold. Markus 'kjaerbye' Kjærbye skiftede fra Astralis til North, mens Astralis hentede Emil 'Magisk' Reif fra Team Optic.

Heroic spiller for første gang med deres nye spiller, Ruben 'Rubino' Villarroel, der både har spillet for North og Astralis.

Følg kampene fra Intel Extreme Masters Katowice herunder:

33 kommentarer
Vis kommentarer