Annonce:
Annonce:

Dansk heltehold henter erstatning efter øjenskade

Counter-Strike-holdet Heroic kunne tirsdag annoncere, at danske Asger ”AcilioN” Larsen erstatter Ruben ”Rubino” Villarroel permanent og overtager rollen som holdets in-game leader

Annonce:
Følg E-sport

Counter-Strike handler groft sagt om at dræbe modstanderen hurtigere, end modstanderen dræber dig. Men det er nemmere sagt end gjort, når man har svært ved rent fysisk at se sin fjende.

Tirsdag tog det danske Counter-Strike-hold Heroic konsekvensen og annoncerede, at man efter gensidig aftale opløser kontrakten for norske Ruben ”Rubino” Villarroel, der i flere måneder har lidt af en øjeninfektion og været ude af stand til at spille.

Erstatningen er danske Asger ”AcilioN” Larsen, som tidligere har været en ond ånd for sine nye arbejdsgiver. Tilbage i foråret overraskede et Imperial-mandskab anført af ”AcilioN” ved at banke forhåndsfavoritterne fra netop Heroic i finalen til Copenhagen Games.

Annonce:

Den forhenværende håndboldmålmand, Kasper Hvidt, der i dag er sportsdirektør for firmaet bag Heroic og Astralis, RFRSH Entertainment, er overbevist om, at holdets nyeste tilføjelse vil kunne bringe dem tættere på Counter-Strike-toppen.

- Han har en masse af de kvaliteter, vi leder efter i selve spillet, men også udenfor, hvor vi arbejder på en lidt anden måde end mange andre esports-organisationer. Der er stor fokus på alt det udenom, der i sidste ende også styrker holdet og den enkelte spiller, og jeg er overbevist om, at vi over de kommende måneder vil se et endnu stærkere Heroic-fundament, som ultimativt gerne skulle hjælpe holdet mod toppen af Counter-Strike scenen, siger Kasper Hvidt om spillerudskiftningen på Heroic.

Ilddåben venter lige om hjørnet

Om udskiftningen giver pote, får vi allerede forsmag på i denne uge. Asger ”AcilioN” Larsen overtager nemlig med øjeblikkelig virkning det tunge ansvar som Heroics kaptajn, og det varer ikke længe, før den nyudnævnte in-game leader får sin ilddåb i Heroic-trøjen.

Annonce:

Allerede torsdag deltager Heroic nemlig i turneringen Dreamhack Open Valencia, hvor en række af de bedre internationale Counter-Strike-hold dyster om en samlet præmiepulje på knap 640.000 danske kroner.

- Dreamhack Valencia bliver vores første officielle turnering, og jeg glæder mig vildt til at trække Heroic-trøjen over hovedet første gang. Med Imperial var jeg med til at slå Heroic til Copenhagen Games, men det her hold og den her organisation er bare så meget større end noget, jeg har oplevet, og jeg er virkelig stolt af at være en del af det hele, siger Asger ”AcilioN” Larsen om udsigten til at repræsentere sit nye holds farver for første gang.

Til turneringen er rivalerne fra North, FCK og Nordisk Films esportssatsning, også med, når startskuddet lyder. Faktisk er der dømt dansker-derby allerede i turneringens gruppespil, hvor de to hold tørner sammen.

Netop North offentliggjorde mandag, at de også stiller op med en ny mand på holdkortet, nemlig spanske Oscar "mixwell" Cañellas i stedet for danske Daniel ”Mertz” Mertz.

Med nye ansigter på begge holdene bliver dansker-opgøret ekstraordinært spændende, fordi det er noget nær umuligt at udnævne en forhåndsfavorit, før man har set de uprøvede mandskaber i aktion.

FCK's eSports-løver tester spansk stjerne
Skydeglad stjerne: Sådan fejrede Neymar sejren over Mexico

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
København skal være en by i provinsen
Annonce:
Annonce:

... Dom over Haas

Annonce:
Annonce: