Dansk succes: To sejre fra historisk titel og millionbonus

Vinder Astralis ESL Pro League-turneringen i Odense i weekenden, tjener holdet 1.250.000 dollar

Astralis er klar til lørdagens semifinaler og kan blive de første til at vinde en grand slam. Foto: RFRSH Entertainment
Astralis er klar til lørdagens semifinaler og kan blive de første til at vinde en grand slam. Foto: RFRSH Entertainment

Det er den helt store præmiecheck, som det danske Counter-Strike-hold Astralis kan putte i lommen, hvis holdet vinder ESL Pro League-turneringen på hjemmebane i Odense i denne weekend.

Det er således ikke kun førstepræmien på 250.000 dollar (1,64 millioner kroner), holdet kan sætte ind på kontoen med en sejr i turneringen.

Ender Astralis søndag med at kunne løfte trofæet, vinder holdet også den første Intel Grand Slam nogensinde. Det udløser en bonus på én million dollar (6,6 millioner kroner).

Tager et hold fire titler inden for et spænd på ti turneringer i ESL- og Dreamhack-regi, sikrer man sig en såkaldt Intel Grand Slam-titel, der blev stiftet i 2017.

Det har intet hold formået endnu, men Astralis, der længe har toppet verdensranglisten, står nu med to chancer for at opnå den historiske bedrift, hvor turneringen i Odense er første mulighed.

Astralis har kvalificeret sig til lørdagens semifinaler ESL Pro League, så muligheden for at vinde fire titler er stadig opnåelig.

De fem unge danskere på Astralis-holdet er ankommet til Fyn i god form og har med triumfer i både ESC Finals i Arlington samt IEM Chicago i november medbragt rigelige mængder selvtillid til Odense.

Lørdag møder holdet Mousesports i den første semifinale klokken 16, hvor der spilles bedst af tre baner. Finalen spilles søndag klokken 16.

FC Københavns North-hold var også med i Odense, men måtte nøjes med en delt 13.-plads og 20.000 dollar (132.000 kroner).

Se også: Danskere ydmyger storhold: Største sejr nogensinde

Se også: Brøndby siger farvel til verdensmester

- Det er vigtigt at fortælle, at der er meget at vinde, hvis man har en sund approach. Med et sundt liv som Counter Strike-spiller kan man øge sin performance. Det er et fantastisk budskab at komme ud med, lyder det fra Astralis' nye sportsfysioterapeut Mikkel Hjuler Jensen. Foto: Linda Johansen Sport og Spil Danskere i verdenseliten: Så ekstremt meget tjener vi på computerspil

Hvor meget vil du give for palæet her? Foto: Mansionglobal Sport og Spil Sportslegende sætter svinedyrt pragtpalæ til salg: Se de vilde billeder

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere