Annonce:
Annonce:

Gamer-babe fik sin drømmefyr med til galla

Twitch-streameren Tori Pareno tog alternative metoder i brug, da hun skulle invitere verdenskendt e-stjerne med på galla-date

Tori Pareno lavede en aftale med e-stjernen Myth om en date, hvis det lykkedes hende at få delt en  galla-invitation 15.000 gange på Twitter. Missionen lykkedes. Foto: Privat
Tori Pareno lavede en aftale med e-stjernen Myth om en date, hvis det lykkedes hende at få delt en galla-invitation 15.000 gange på Twitter. Missionen lykkedes. Foto: Privat
Annonce:
Følg E-sport

Man kan enten vælge den gammeldags og galante facon og invitere sin udkårne med til gallafest med blomster og chokolade, eller også kan man få sin enorme online-følgerskare til at gøre det for sig.

18-årige Tori Pareno, der spiller det ultra-populære skydespil Fortnite Battle Royale på streamingplatformen Twitch, valgte den sidstnævnte tilgang, da hun skulle have en af computerspillets helt store kanoner til at ledsage hende til galla.

Tilbage i februar indgik hun nemlig en aftale med den professionelle Fortnite-stjerne Ali 'Myth' Kabbani om, at hvis hun kunne få sine følgere til at dele hendes galla-invitation 15.000 gange på Twitter, ville verdensstjernen tage hende ved hånden og være hendes kavaler for en aften.

Annonce:

Som det fremgår af SMS-udvekslingen mellem de to turtelduer, forsøgte Tori Pareno at slippe afsted med 'kun' at skulle få invitationen delt 10.000 gange, men 'Myth' var urokkelig – og kostbar – og insisterede på, at det skulle være 15.000.

Drømmepartneren dukkede op
Men kærligheden finder vej. Også i dette tilfælde. For mere end 16.000 valgte at hjælpe gamer-pigen godt på vej til den perfekte gallaaften ved at dele hendes budskab, og så havde Ali 'Myth' Kabbani ingen anden udvej end at være tro mod sit ord.

Som billederne viser, endte esportsstjernen altså med at tage med Tori Pareno som galla-date, selvom han – i hvert fald rent esportsligt – er i en helt anden liga end hende.

Først og fremmest fordi, han er professionel og blandt verdenseliten i Fortnite Battle Royale, men bestemt også på grund af hans bombastiske følgerskare på mere end 500.000 mennesker på streamingplatformen Twitch.

Til sammenligning har Tori Pareno kun lidt mere end 9.000 følgere, men det så nu ikke ud til at gøre 'Myth' noget - tværtimod så han ud til at more sig gevaldigt under gallarrangementet.

Så selvom historien ikke melder noget om, hvorvidt det var en engangsfornøjelse, eller om de to streamere sidenhen er blevet en fast ting, så var det i hvert fald et brag af en aften, som alskens eksplosioner i skydespillet Fortnite har svært ved at måle sig med.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

DAGENS EB+

Annonce:
Selv ikke en prins kan få det hele
Annonce:
Annonce:

Mystisk mordkomplot

Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: