Katastrofe i Forum: Verdensmester sendt til tælling

Den tidligere FIFA-verdensmester Mohamad Al-Bacha, der spiller for Randers FC, er noget overraskende ude af slutspillet i eSuperligaen efter et nederlag til Vejle

Al-Bacha er færdig med eSuperliga-finalerne. Foto: Liselotte Sabroe / Ritzau Scanpix
Al-Bacha er færdig med eSuperliga-finalerne. Foto: Liselotte Sabroe / Ritzau Scanpix

Med et brændt straffespark og seks mål måtte Mohamad Al-Bacha og Hassan Al-Sharaf fra Randers’ FIFA-hold sande, at de er ude af slutspillet i eSuperligaen, der mandagen igennem finder sted i Forum, København.

Første kamp blev en stille forestilling, hvor Al-Sharaf spillede 0-0 mod Vejles Jacob Esholm.

Men i anden kamp, hvor det blev afgjort, hvem der går videre til semifinalen, blev et vanvittigt slutresultat på 3-3 endestationen fra Randers-drengene, da de tabte på udebanemål.

Du kan følge Esports-finalen LIVE på ekstrabladet.dk fra klokken 18...

Al-Bacha, der blev verdensmester i 2016, startede ellers som lyn og torden med to hurtige kasser. Men stille og roligt åd modstander, Mikkel Hjorth Bach, sig tilbage i kampen fik scoret tre gange i streg.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Sådan foregår eSuperligaen

Har du aldrig helt forstået, hvad eSuperligaen går ud på, kan du blive klogere her.

Men kort sagt:

Otte top-fodboldklubber i Danmark har deres eget Fifa-hold med to professionelle Fifa-spillere på med til finalerne mandag aften.

De to spillere har hver deres ’ultimate team’-hold, hvor de selv har kunne købe spillere til. Dvs. at man kan se flere Ronaldo’er med Randers og AGF-logo på brystet eksempelvis.

Det er kort sagt spillernes Fifa-økonomi, der afgør, hvor godt et hold denne har.

I ’ultimate team’ er der ligeledes ’icon’-spillere. Det er altså legender, som Cruyff, Ronaldinho og Rivaldo, som man har kunne købe til sit hold.

Sådan så det ud, da 'Al Bacha' blev Fifa-verdensmester i 2016. I baggrunden ser David Villa misundeligt til. Foto: Zeus / Zuma Press Sport og Spil Dansk FIFA-verdensmester og eSuperliga-spiller: Så meget tjener han

Efter kampen var det også en skuffet Al-Bacha, som Ekstra Bladet fangede.

- Jeg står med en ærgerlig følelse lige nu. Det er bare ikke godt nok. Jeg formår ikke at score, og så får han et heldigt mål til 2-2.

Samtidig gik Brøndby videre som ventet mod Lyngby og er nu klar til semifinalerne i eSuperligaen. F.C København og AGF er også videre efter sejre over henholdsvis Silkeborg og FC Midtjylland.

Vejle og F.C København møder hinanden i den første semifinale, mens AGF og Brøndby tørner sammen i den anden.

- Det er vigtigt at fortælle, at der er meget at vinde, hvis man har en sund approach. Med et sundt liv som Counter Strike-spiller kan man øge sin performance. Det er et fantastisk budskab at komme ud med, lyder det fra Astralis' nye sportsfysioterapeut Mikkel Hjuler Jensen. Foto: Linda Johansen Sport og Spil Danskere i verdenseliten: Så ekstremt meget tjener vi på computerspil

Se også: Dansk stjerne blæst omkuld af succes: - En helt sindssyg oplevelse

Se også: Danske stjerner i ny triumf: Vinder kæmpe turnering

Se også: Historisk! Danske verdensstjerner scorer millioner

15 kommentarer
Vis kommentarer