Annonce:
Annonce:

Løverne fra North tager tigerspring på verdensranglisten

Astralis beholder førstepladsen, men North rykker efter weekendens turneringssejr syv pladser op ad verdensranglisten, inden VM i Counter-Strike starter denne onsdag

North tager et kæmpe spring på ranglisten. Foto: STEPHANIE LINDGREN
North tager et kæmpe spring på ranglisten. Foto: STEPHANIE LINDGREN
Annonce:
Følg E-sport

Da krudstøvet havde lagt sig efter weekendens finale i Counter-Strike-turneringen Dreamhack Masters Stockholm, var det højest overraskende undertippede North, der stod tilbage som sejrsherrer efter en tæt finale mod forhåndsfavoritterne fra Astralis.

Med sejren fulgte en førstepræmie på knap 650.000 kroner, og samtidigt katapulterer North sig med triumfen op ad verdensranglisten, som Counter-Strike-nyhedssiden HLTV.org foretager sig.

Faktisk skyder North-holdet, der er ejet af FCK og Nordisk Film, sig hele vejen fra en ellevteplads til det fine selskab og en fjerdeplads på listen over de mest formstærke CS:GO-mandskaber.

Men selvom North nappede trofæet til weekendens turnering for næsen af de danske rivaler fra Astralis, formår det stjernespækkede hold at forsvare deres position som verdens bedste Counter-Strike-hold.

Annonce:

Dermed har Lukas ”Gla1ve” Rossander og resten af holdet holdt førstepladsen i et jerngreb de sidste 20 uger. Med god grund, for siden Emil ”Magisk” Reif blev tilføjet til holdet i februar, har Astralis stået i finalen i seks større turneringer – og vundet fire af dem.

VM i Counter-Strike starter onsdag
Derfor er det svært at indvende noget mod, at Astralis mandag aften blev kåret som Årets Internationale Counter-Strike-hold til prisuddelingen Stockholm International Esports Awards.

Nu handler det om at leve op til den titel, når Counter-Strikens pendant til VM-slutrunden i fodbold, Faceit London Major-turneringen, starter onsdag den 5. september.

Begge de danske tophold, Astralis og North – samt Optic Gaming på verdensranglistens 17. plads – er kvalificeret til turneringen, som enhver professionel Counter-Strike-stjerne drømmer om at vinde.

Astralis har gjort det én gang før, og holdet sigter nu efter at gentage den bedrift.

Annonce:

- Vi ærgrede os i går og i dag, men herfra ser vi kun frem - vi vil meget gerne have den anden Major-stjerne på trøjerne! Det bliver en vanvittig hård turnering og konkurrencen er helt vild, men vi går efter at tage titlen, siger Emil ”Magisk” Reif. 

En turneringssejr i London vil betyde, at Astralis kandiderer til at gå over i historiebøgerne som ét af de mest dominante hold nogensinde. Samtidigt har North nu bevist, at de kan slå verdensetterne, så kan løverne fortsætte formen fra Dreamhack-turneringen, kan holdet måske komme endnu tættere på verdensranglistens førsteplads.

North vælter kongerne fra Astralis: Vinder kæmpe turnering

Dansk stjerne efter masseskyderi: - Det var et spørgsmål om tid

Johan skriver historie: Vinder verdens største præmie

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Regeringen har en regnemaskine, der forudsiger alt
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: