Annonce:
Annonce:

Medie: FCK's nedtur fortsætter - holdets bedste e-spiller bliver bænket

Det danske Counter-Strike: Global Offensive-hold North, som er ejet af FC København og Nordisk Film, bænker sin bedste spiller, erfarer dansk esportsmedie

Kristian 'k0nfig' Wienecke er ifølge det danske esportsmedie Dust2 på vej til at blive bænket. Foto: Adela Sznajder, Dreamhack
Kristian 'k0nfig' Wienecke er ifølge det danske esportsmedie Dust2 på vej til at blive bænket. Foto: Adela Sznajder, Dreamhack
Annonce:
Følg E-sport

2018 er bestemt ikke gået som håbet indtil videre for Counter-Strike: Global Offensive-holdet North, der er FC København og Nordisk Films esportsorganistion.

North var det første hold, som røg ud af VM i midten af januar, hvor danskerne tabte alle deres gruppekampe.

Efter VM valgte holdet at smide træneren, Casper Due, på porten, hvorfor holdets akademitræner blev forfremmet til at træne førsteholdet.

Blev smidt af Astralis for et år siden: I dag kan han vinde VM

Få dage senere blev den tidligere Astralis-spiller Rene 'Cajunb' Borg så smidt af holdet, som et forsøg på at rette op på en lang periode med utilfredsstillende resultater. Ind kom Daniel 'mertz' Mertz, som blev rykket fra akademiholdet og op på førsteholdet.

Men ulykkerne ser ud til at fortsætte med at ramme North, der efter VM-nedturen nu er rangeret som det 12. bedste hold i verden.

Annonce:

Det danske esportsmedie Dust2 erfarer nemlig, at North er på vej til at bænke holdets største stjerne, Kristian 'k0nfig' Wienecke.

Det lyder måske underligt, at man vil bænke sin bedste spiller, men ifølge Dust2 skyldes det personlige problemer hos stjernen, som også skulle være årsagen til, at Kristian 'k0nfig' Wienecke ikke ville lade sig interviewe af nogen medier under det netop afsluttede VM.

North ønsker over Ekstra Bladet hverken at be- eller afkræfte, at man bænker Kristian 'k0nfig' Wienecke, men oplyser, at man snarest vil fortælle mere om holdets fremtid.

Danske stjerner dominerer amerikansk esportsliga

Eventuel afløser er endnu ukendt
Hvem der i givet fald skal afløse North-stjernen er ifølge Dust2 ikke på plads, men det danske esportsmedie mener at vide, at North igen kigger på sit akademi-hold efter en afløser.

Verdens største Counter-Strike: Global Offensive-medie, HLTV, kårede i starten af januar Kristian 'k0nfig' Wienecke som den 14. bedste spiller i verden.

Annonce:

Derfor får den danske stjerne formentlig ikke svært ved at finde sig et nyt hold, hvis de såkaldte personlige problemer er relateret til, at han spiller for North.

Kristian 'k0nfig' Wienecke gjorde sig særligt bemærkede ved VM i januar 2017, da han i en kamp mod svenske GODSENT, hvor de to hold var endt i overtid, valgte at snige sig ind på en modstander og dolke denne i ryggen i stedet for blot at vælge den sikre udvej, at skyde modstanderen.

Den episode kan du se herunder:

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
En formand, der gør, hvad der bliver sagt
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: