Mødte hinanden i computerspil: Nu skal de giftes

Devin Hartnett og Lily Yim mødte hinanden og fandt kærligheden i computerspillet League of Legends

Her ses det forlovede par, som har mødt hinanden gennem computerspillet League of Legends. Foto: Privat
Her ses det forlovede par, som har mødt hinanden gennem computerspillet League of Legends. Foto: Privat

Der er mange måder, hvorpå man kan finde sig en kæreste, hvis man søger sådan en. App's, datinghjemmesider eller måske på arbejdet.

Men en ung amerikaner ved navn Devin Hartnett gik en helt ny vej. Han fandt nemlig sin nu kommende hustru, via computerspillet League of Legends.

På forummet Reddit fortæller 26-årige Devin Hartnett, der bor i Bethlehem, Pennsylvania i USA, nemlig historien om, hvordan han var en ensom fyr, der spillede League of Legends for at slippe lidt væk fra omverdenen og isolere sig.

Det ændrede sig, da han via det sociale medie Twitter pludselig kom i kontakt med en ligesindet fyr, der også elskede at spille League of Legends.

Esport: Teenagere skal have tæv i nyt tv-program

Devin Hartnetts nye computerspilsmakker spillede i forvejen med nogle af sine egne venner, og deriblandt var Lily Yim.

Lily Yim, som bor i Bensalem, Pennsylvania, havde på det tidspunkt en kæreste, men da hun en aften, mens de spillede computer sammen, begyndte at fortælle, at hendes kæreste var en manipulerende skiderik, slog Devin Hartnett til.

Han tilbød at snakke med hende alene, hvis hun havde brug for det, og det havde hun.

Kemien var god
Devin Hartnett fortæller, at de to spillede rigtig meget League of Legends, mens de samtidig snakkede. Her var kemien altså så god, at Lily Yim forlod sin kæreste og i stedet begyndte at date den engang ensomme fyr Devin Hartnett.

Den anden december tog forholdet så endnu en drejning, da Devin Hartnett gik på knæ og friede til Lily Yim, der sagde ja.

Ekstra Bladet har været i kontakt med Devin Hartnett, der fortæller, at brylluppet først skal holdes om halvandet år, når Lily Yim er færdig på universitet.

Devin Hartnett har klippet en video sammen, hvor han spiller League of Legends sammen med Lily Yim. Du kan se den herunder.

Indlægget er blevet fjernet på Reddit, fordi det indeholdt et link til Youtube, men du kan læse det i sin fulde længde herunder: