Annonce:
Annonce:

Nervepirrende afslutning: Dansker i VM-drama

Marcus ”Marcuzo” Jørgensen led nederlag i semifinalen til VM i FIFA, mens den tidligere verdensmester August ”Agge” Rosenmeier røg ud i ottendedelsfinale

Semifinalen blev endestationen for Marcus Jørgensen. Foto: Manchester City
Semifinalen blev endestationen for Marcus Jørgensen. Foto: Manchester City
Annonce:
Følg E-sport

2018 blev hverken året, hvor Danmark vandt VM i fodbold eller fik en verdensmester i konsolspillet FIFA, for det danske medaljehåb Marcus ”Marcuzo” Jørgensen måtte trække stikket efter et nervepirrende nederlag i semifinalen til FIFA eWorld Cup-turneringen i London.

Danskeren tabte nemlig 4-3 i semifinalens overtid til den belgiske e-stjerne Stefano Pinna til stor skuffelse for det danske VM-håb, der til dagligt spiller professionelt for fodboldklubben Manchester City.

I semifinalen, der bliver spillet efter samme format som Champions League-turneringen i fodbold, førte Marcus ”Marcuzo” Jørgensen nemlig efter den indledende kamp, men desværre var marginalerne ikke med danskeren, da det virkelig spidsede til.

Annonce:

For på et tidspunkt var danskeren foran med to mål, men som klicheen lyder, er det den farligste føring, og belgieren både udlignenede, tvang semifinalen i overtid og sikrede sig en plads i finalen med et afgørende mål i kampens døende minutter.

Et hårdt nederlag at sluge for den danske e-stjerne, som virkelig følte, at dette kunne være året, hvor han bragte sølvtøj med hjem til Danmark fra verdensmesterskaberne.

Tidligere i turneringen havde Marcus ”Marcuzo” Jørgensen blandt andet elimineret den argentinske forhåndsfavorit til guldet og verdens måske bedste FIFA-spiller, Nicolás ”nicolas99fc” Villalba, fra VM.

Derfor forstår man også godt, at danskeren havde skruet forhåbningerne op og spillede efter den finaleplads, som lige akkurat glippede.

Fremtidig verdensmester
Forhåbentligt får Marcus ”Marcuzo” Jørgensen muligheden for at løfte trofæet i fremtiden. Det er den tidligere danske verdensmester i FIFA, August ”Agge” Rosenmeier, som også selv deltog i weekendens VM-slutrunde i London, overbevist om.

Annonce:

I turneringens gruppespil var de to danskere, venner og sparringspartnere tørnet sammen i et sandt dansker-derby, hvor August ”Agge” Rosenmeier trak sig sejrrigt fra opgøret med slutresultatet 5-4.

Den forhenværende verdensetter sikrede sig også avancement fra gruppespillet, men måtte desværre se sig slået i ottendedelsfinalen og måtte dermed se til fra sidelinjen, mens Marcus ”Marcuzo” Jørgensen klarede skærene frem til semifinalen.

Forud for turneringen fortalte ”Agge” Ekstra Bladet, at han gik efter at vinde sit andet verdensmesterskab. Desværre blev dette ikke turneringen, hvor danskeren atter kunne trække guldet om halsen, men August ”Agge” Rosenmeier godkendte sin egen præstation.

Komisk eller alvor? Nu testes computer-spillere for doping!

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Milliarderne forsvinder op i den blå luft
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: