Annonce:
Annonce:

Pyha: Verdensstjerne klar til VM for Astralis

Der er kun få uger til VM i Counter-Strike: Global Offensive, og nu ser tingene ud til at lysne for det danske hold Astralis

Nicolai 'device' Reedtz er blandt de bedste spillere i verden i Counter-Strike: Global Offensive. Foto: Astralis
Nicolai 'device' Reedtz er blandt de bedste spillere i verden i Counter-Strike: Global Offensive. Foto: Astralis
Annonce:
Følg E-sport

Spørgsmålene har været mange om den danske verdensstjerne Nicolai 'device' Reedtz, der spiller for det danske Counter-Strike: Global Offensive-hold (CS:GO) Astralis.

Nicolai 'device' Reedtz har nemlig i over en måned været ude af holdet med sygdom, og det har været uvist, om han nåede at blive klar til Eleague Majoren, der regnes for VM, i midten af januar.

Men det gør han.

Det bekræfter Nicolai 'device' Reedtz på sin Instragram-profil, hvor han mandag lagde en såkaldt 'story' ud på det sociale medie med en video af ham selv foran computeren med holdkammeraterne fra Astralis og teksten 'gæt hvem der er tilbage'.

Spillemyndigheden vil stoppe børns gambling med digitale våben

Forbedrer chancerne for Astralis
Nicolai 'device' Reedtz er den helt store stjerne på det danske CS:GO-hold, der lige nu er rangeret som det tredje bedste hold i verden.

Annonce:

Astralis har i næsten to måneder spillet med forskellige afløsere for Nicolai 'device' Reedtz, og derfor er nyheden om hans tilbagevenden meget positiv for Astralis' chancer til VM, mener Niels 'Rizc' Topp, der blandt andet er CS:GO-kommentator.

- At Nicolai 'device' Reedtz er tilbage betyder, at Astralis' chancer for at vinde VM pludselig er væsentligt forbedret i forhold til, hvis de i endnu en turnering skulle spille med en afløser for ham. Det er en kæmpe forbedring for Astralis, ingen tvivl om det, siger Niels 'Rizc' Topp.

Det er et år siden, at Astralis vandt Eleague Majoren og titlen som verdens bedste Counter-Strike: Global Offensive-hold.

Glem Astralis: Disse danske esports-stjerner scorer kassen

Forventer ikke VM-sejr
Men selvom Nicolai 'device' Reedtz altså selv skriver, at han er tilbage, skal man ifølge Niels 'Rizc' Topp ikke forvente, at Astralis vinder VM igen i år.

Annonce:

- At han først melder sig klar nu, betyder også, at det først er nu, han er sikker på, at han kan spille VM. Derfor bliver det med meget lidt forberedelse, og han har været ude længe. Jeg tror, vi vil kunne se hans sygdomsfravær afspejle sig i hans niveau i de første kampe, og når kampene spidser til, og marginalerne bliver afgørende. Så selvom det er et stort plus, han er med igen, tror jeg ikke, at Astralis vinder VM denne gang, siger Niels 'Rizc' Topp.

RFSH Entertainment, der er organisationen bag Astralis, vil dog ikke bekræfte 100 pct., at Nicolai 'device' Reedtz kommer til at spille Majoren.

De første dage med holdets stjerne tilbage i fuld træning med resten af spillerne vil vise, om han er klar til VM, der spilles i USA fra den 19. januar til den 28. januar.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
Hvis Mette går, bør der udskrives valg
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: